Muhteşem Yüzyıl 'Teşhir-i İhtişam' ile geliyor!

'Muhteşem Yüzyıl"ın sergisi açılıyor!

resim yok
13 Haziran 2014 - 17:23
Magazin

'Muhteşem Yüzyılın sergisi açılıyor!

TİMS Productions ve Istanbul Exhibitions tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisi, Muhteşem Yüzyıl'ın ruhuna dokunma ve dünyasını yakından hissetme şansı verecek.

 

KASIM AYINDA

Final bölümü ile ekrana veda eden 'Muhteşem Yüzyıl' dünya çapında bir sergi prodüksiyonu ile 01 Kasım 2014’te Uniq İstanbul kapsamında yer alan Uniq Müze'de ziyaretçilerine kapılarını açacak.

 

ÜLKE ÜLKE GEZECEK

Dünya prömiyeri İstanbul'da başlayacak olan sergi daha sonra yayınlandığı ülkeleri gezecek.

 

SARAYIN KAPILARI AÇILIYOR

Dizi setinin birebir mekanlarının sergi alanında kurulmasıyla, görsel bir şölen zenginliğinde gerçekleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisi, dizinin büyüleyici atmosferi ve hikayesiyle ziyaretçilere sunacak.

Ziyaretçiler, sarayın koridorlarında dolaşmanın nasıl bir his olduğunu Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın gözünden imparatorluğun idaresini, güç ve ihtişamı, göz kamaştıran zenginliğin içindeki entrikaları, Sultanların, Şehzadelerin ve Paşaların inanılmaz hayat hikayelerini, Harem ve Hamam dahil dizide görülen önemli sahnelerin çekim alanlarını gezme olanağı bulacaklar.[reklam]

ZENGİN İÇERİK

'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisinde ziyaretçileri unutulmaz sahneler, zengin bir içerik, şaşırtıcı multimedya uygulamaları ve çok daha fazlası bekliyor.

Ziyaretçiler 2.500 metrekarelik sergide, 4 sezon boyunca olay olan ve hafızalardan silinmeyen sahnelerin içinde bulunma deneyimi yaşayacak; dizide kullanılan kostümlerin, aksesuarların, takıların ve dekorların yanı sıra daha önce hiç görülmemiş, sadece bu sergiye özel, o zamanın kumaşlarından üretilmiş elbiseleri de inceleme fırsatı bulacaklar.

 

 

'MUHTEŞEM YÜZYIL'IN HAFIZALARA KAZINACAK FİNAL SAHNESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin