resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

10 yıldır Kurtlar Vadisi'nde oynayan, ardından Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna katılan Gürkan Uygun'dan sonra yine, yeni bir isim diziye giriyor.

 

Yeni transfer


Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir isim dahil oldu.

 

Miss Turkey adayı


2012 senesi Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ancak kamp döneminde geçirdiği sakatlıktan dolayı talihsiz bir biçimde yarışmadan ayrılan Melisa Kavsak "Muhteşem Yüzyıl" dizisine dahil oldu.

 

Malkaçoğlu ile...

Melisa Kavsak, dizide Burak Özçivit'in canlandırdığı Malkoçoğlu'nun sevgilisini canlandıracak.

Malkoçoğlu dizide daha önce de, Ezgi Eyüboğlu'nun canlandırdığı Aybige Hatun'la aşk yaşamıştı.

Melisa Kavsak kimdir?

28.11.1992 İstanbul doğumlu olan Melisa Kavsak, İstanbul Bilgi Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü öğrencisi.

2005'dan bu yana oyunculuk ve tiyatroyla ilgilenen Melisa Kavsak, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.
[reklam]
2012 yılında Miss Turkey'e katılan ve finallere yükselme başarısı gösteren Melisa Kavsak yarışmanın favorileri arasında gösterilmesine rağmen kamp döneminde yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

O dönemden bu yana oyunculuk, modellik ve sunuculuk yapan Melisa Kavsak bir çok dizi ve tiyatro projesinin ardındandan 2013 yılında ATV'de yayınlanan "Bizim Okul" dizisinde rol aldı.

Melisa Kavsak, son olarak Muhteşem Yüzyıl'a Malkoçoğlu Bali Bey karakterinin sevgilisi olarak dahil oldu.
 

 

KIVANÇ TATLITUĞ, MUHTEŞEM YÜZYIL YOLUNDA MI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin