Muhteşem Yüzyıl'a iki yeni rakip dizi geliyor!

Çarşamba akşamları Star TV'de yayınlanan reyting rekortmeni Muhteşem Yüzyıl dizisine iki yeni rakip geliyor!

resim yok
12 Mart 2014 - 17:02
Magazin

Çarşamba akşamları Star TV'de yayınlanan reyting rekortmeni Muhteşem Yüzyıl dizisine iki yeni rakip geliyor!

 

O diziler hangileri?

 

Rekabet nasıl geçecek?

 

İşte detaylar:

 

KANAL D'NİN YENİ UMUDU!

Daha önce Çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında yeni dizileri Vicdan ve Zeytin Tepesi'ni koyan Kanal D yönetimi, istenilen reytingi alamayan Vicdan'ı yayından kaldırmış, Zeytin Tepesi'nin ise yayın gününü değiştirmişti.

 

ANKARA'NIN DİKMEN'İ

Kanal D, Gani Müjde imzalı yeni komedi dizisi Ankara'nın Dikmeni'ni Çarşamba akşamına koydu.

 

AYNI SAATTE

Başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burak Kut, Gözde Kansu, Nurseli İdiz'in oynadığı Ankara'nın Dikmen'i ilk bölümüyle 12 Mart Çarşamba akşamı yani bu akşam 20.00'de Kanal D'de başlayacak.

 

DİĞER RAKİP

Ay Yapım imzalı uzun süredir merakla beklenen Kara Para Aşk dizisi de ATV'nin Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına koyacağı başka bir dizi.

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Kara Para Aşk da 12 Mart Çarşamba akşamı yani bu akşam 20.00'de başlıyor.[reklam]

İDDİALI KADRO

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın üstlendiği, Ahmet Katıksız'ın yönettiği dizide; Nebahat Çehre, Erkan Can ve Aytaç Arman gibi ustalara, yeni dönemin en dikkat çekici oyuncularından oluşan bir kadro eşlik ediyor.

Engin Akyürek'in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri 'Ömer'i, Tuba Büyüküstün'ün ise varlıklı bir ailenin Roma'da yaşayan başarılı tasarımcı 'Elif'i canlandıracağı dizide; ikilinin yolları sevdiklerini kurban verdikleri bir cinayetle kesişecek.

 

REYTİNG TABLOSU NASIL ŞEKİLLENECEK?

Sezon sonunda ekrana veda edecek olan Muhteşem Yüzyıl'ın yeni dizilerin yayına girmesiyle reytinglerinin nasıl olacağı ise merak konusu.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL - YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

ANKARA'NIN DİKMEN'İ BU AKŞAM BAŞLIYOR! DİZİYİ TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin