resim yok
20 Mayıs 2013 - 00:00

Star TV'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran ve izleyicileri ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl'da bu sezon kimler ölecek?

 

Gelecek bölümlere dair ipuçları!


Her hafta merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl'da asıl trajedi şimdi başlıyor. Sezon sonuna kadar dizideki 3 önemli karakter ölüyor.

 

Senarist Şahin açıkladı!

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Yılmaz Şahin, Milliyet'ten Asu Maro'nun sorularını yanıtladı.

 

Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Dizide asıl hikayeye yeni girdiklerini söyleyen senarist Şahin, bundan sonra şehzadelerin taht oyunlarını, kardeşlerin ve Süleyman ile Hürrem'in trajedelerinin olacağını söyledi.

 

Çıta yükseldi


Muhteşem Yüzyıl'da çıtanın daha da yükseldiği bir sürecin başladığını ifade eden Yılmaz Şahin, bu sezon sonuna kadar 3 önemli karakterin ölerek diziden ayrılacağını da açıkladı.

3 ÖNEMLİ KARAKTER ÖLÜYOR

Dizinin senaristi Yılmaz Şahin, en baştan beri 4 sezon olarak planladıkları diziyi gelecek sene 4. sezonda bitireceklerini söyleyerek:

[reklam]

Trajik ölümler

"Sezon bitmeden birkaç trajik ölüm olacak. Şehzade Mehmet biri. Hürrem’in ilk kez kendi canından bir can kopuyor. Süleyman için de büyük bir kayıp, 22 yaşında ölüyor ve Şehzadebaşı Camii onun adına yapılıyor, mezarına taht koyuyor Süleyman.

 

Bu acı ikisini de başka bir yere taşıyor, bu da bizi asıl trajedilere sürükleyecek olan kapıyı açıyor aslında.

Sezon finali Şehzade Mehmet’in ölümüyle olacak. Nigar ile Hatice Sultan daha önce ölecekler. İkisi de seyircinin çok sevdiği karakterler. Hatice tabii başlı başına bir trajedi kaynağıydı. Çok özel bir sahne geliyor, Süleyman’la ikisinin" şeklinde konuştu.

 

100. bölümde büyük sürprizler var...

Kanuni'nin rüyası ise içindeki tüm soru işaretlerini su yüzüne çıkaracak. Rüyadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Rüyasında Hürrem'den olma çocuklarını ve Hürrem'i kefenler içinde gören Kanuni tahtında kılıcı kanlı Mustafa'yı görmesiyle çılgına dönüyor.

 

 

NEDEN 'HÜRREM' OLAMADIĞINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin