Muhteşem Yüzyıl'da beklenmedik gelişme!

Muhteşem Yüzyıl’da şok gelişme!

resim yok
11 Temmuz 2014 - 12:23
Magazin

Muhteşem Yüzyıl'da şok gelişme!

Dizisi final yaptıktan sonra sinema filmi hazırlıkları süren Muhteşem Yüzyıl'da şok gelişme yaşandı.


'Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Arap ortağının dizinin sinema senaryosunu beğenmeyip çekilmesi üzerine projeyi iptal etti.

 

O PROJE İPTAL EDİLDİ

Dört sezon boyunca aldığı reytinglerle zirveyi kimseye kaptırmayan ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran 'Muhteşem Yüzyıl'ın sinema filmi projesi iptal edildi.

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği dizide 50'den fazla yıldız isim yer almıştı.

 

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK ÇIKTI

Milliyet'ten Melis Güvenç'in haberine göre, 139'uncu bölümüyle final yapan dizinin devam filmi için hazırlıklara başlanan ve senaryosu tamamlanan projenin maliyeti ise oldukça yüksek oldu.

40 ülkede yayınlanan dizinin en çok ilgi gördüğü Arap ülkelerinden sinema filmi için yapımcı Timur Savcı'ya ortaklık teklifi yağdı.[reklam]

Sinema filminin maliyeti yüksek olacağı için ortaklığa sıcak bakan Savcı, projenin Türk-Arap ortak yapımı olmasına karar verdi.

 

ARAP YAPIMCILAR ÇEKİLİNCE...

Filmin yazılan senaryosunu Arap yapımcılarla paylaşan Savcı beklemediği bir tepki aldı.

 

ÇEKİLME NEDENLERİ

Arap yapımcılar 'senaryonun kendilerini heyecanlandırmadığı' ve 'bu senaryoyla sinemada izleyici çekebileceklerini düşünmediği' için ortaklıktan geri çekildi.

 

Bu tepki karşısında şaşıran Savcı, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın sinema filmi projesini rafa kaldırdı.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL - FİNAL SAHNESİ

 

HALİT ERGENÇ SAKALLARI KESTİ! İŞTE SON HALİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin