resim yok
14 Ocak 2012 - 00:00

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, yarışma programlarına katılan isimlere aradan zaman geçse de destek vermeyi sürdürüyor
 
Muhteşem Yüzyıl dizisine önümüzdeki haftalarda ‘Şehzade Mustafa’ rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür’ün cariyesi rolünü Ilıcalı’nın programıyla ünlenen Gizem Hatipoğlu'nun kaptığı ortaya çıktı. Dizide bir süredir Şehzade Mustafa’nın aşk yaşayacağı oyuncu için arayış sürüyordu. ‘Var Mısın Yok Musun’ ve ‘Survivor’ yarışmalarıyla ünlenen Akın geçen hafta alışveriş yaparken görüntülendiğinde dizi için görüşmeye gittiğini açıklamıştı.
 
Daha sonra rol için Türkiye eski güzellerinden Ceren Hindistan ve oyuncularla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak yarışı kazanan Hatipoğlu oldu. Yapılan seçmeler sırasında devreye ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın girdiği öğrenildi. İddiaya göre Ilıcalı, Hatipoğlu için dizinin yapımcısı Timur Savcı’yı aradı. Savcı da meslektaşı Ilıcalı’yı kırmayarak rolü Gizem Akın’a verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin