resim yok
20 Şubat 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Yılmaz Şahin, Vatan gazetesine konuştu.

 

Başarılı senarist Yılmaz Şahin Pargalı İbrahim karakterinin öldürülmesi sahnesinde çok zorlandıklarını ve gözyaşlarına boğulduklarına anlattı. Şahin, Mustafa'nın ölümünü ise 'düşünmek bile tüyler ürpertici' şeklinde tanımladı.

 

YOLU AÇIK KILICI KESKİN OLSUN

Şahin; "Şu ana kadar yazdığım en zor bölüm Pargalı'nın öldürülmesiydi. İzleyen birçok kişinin gözyaşlarını tutamadığını biliyorum. Bu bizim için de geçerli. Yazarken de çekerken de çok ağladık. Bir yandan da Okan gibi bence dünya çapında bir oyuncuyu kaybetmenin üzüntüsü vardı elbette. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Yolu açık, kılıcı keskin olsun!"

 

İbrahim'den sonra bizi en çok etkileyecek ölüm, Şehzade Mustafa'nın ölümü olacaktır. Yazmayı bırakın, düşünmek bile tüyler ürpertici..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin