Muhteşem Yüzyıl'da heyecan sürüyor! Tüzünataç'tan ise tepki var!

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, oynadığı bölüm yayınlanmadan gelen eleştirilere tepki gösterdi.

resim yok
26 Eylül 2013 - 11:43
Magazin

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, oynadığı bölüm yayınlanmadan gelen eleştirilere tepki gösterdi.

 

TEPKİ

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, oynadığı bölüm yayınlanmadan gelen eleştirilere tepki gösterdi.

 

''HENÜZ YAYINLANMAMASINA RAĞMEN...''

Mihrünnisa karakteriyle bu sezon Muhteşem Yüzyıl dizisine katılan Tüzünataç:

"Girdiğim bölüm henüz yayınlanmamasına rağmen performansımı malesef beğenmeyen var" diyerek isyan etti.

 

BİR KESİM MEMNUN DEĞİL

Dizinin fanları, Tüzünataç ile birlikte Meltem Cumbul'un da diziye katılmasından hoşnut değiller ve tepkilerini sosyal medyada dile getiriyorlar.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Vatan gazetesinden Oya Doğan'ın köşesinde yer verdiği detaya göre, güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa Sultan'ı canlandıracak.

Genç oyuncu, dizinin yeni sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın kızı Mihrünnisa'yı canlandıracak. Mihrünnisa, Şehzade Mustafa'yla aşk yaşayacak.

Genç kız, takma isimle yazdığı şiirlerle Şehzade Mustafa’nın dikkatini çekecek. Hürrem Sultan, ikisi arasındaki yasak aşkı bir koz olarak kullanacak.

 

DÜN AKŞAM HEYECAN DORUKTAYDI

Muhteşem Yüzyıl, final sezonunda tüm heyecanıyla devam ediyor.

Dün gecenin en flaş sahnesi, diziye yeni katılan Sarp Akkaya ve Survivor'dan tanıdığımız Hilmi Cem'in de yer aldığı suikast sahnesiydi.[reklam]

ŞEHZADE MUSTAFA'YA SUİKAST SAHNESİ

Senaryoya göre, Hürrem Sultan ve Rüstem Paşa'nın adamları Şehzade Mustafa'nın kafilesine saldırı planlar. Bu sırada Şehzade'yi, kendisinin bile haberi olmadığın koruyan birileri daha vardır.

Hayrettin Paşa'nın emri ile Mustafa'yı koruyan Atmaca ve arkadaşı, Rüstem'in adamlarını bir bir öldürerek Şehzade Mustafa'nın hayatını kurtarır.

 

DİZİYE YENİ GİREN İKİ İSİM

Diziye yeni giren Atmaca'yı, Ezel'deki Tefo rolüyle beğeni toplayan Sarp Akkaya canlandırırken, arkadaşını ise Survivor şampiyonu olarak tanıdığımız Hilmi Cem oynadı.

 

 

ŞEHZADE MUSTAFA'NIN GÖNLÜNÜ KAPTIRDIĞI GÜZELLERİN LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin