Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem kayıplara karıştı!

Tükenmişlik sendromu ile boğuşan Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasının dizideki ilk yankısı dün gece yaşandı.

resim yok
06 Haziran 2013 - 09:25
Magazin

Tükenmişlik sendromu ile boğuşan Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasının dizideki ilk yankısı dün gece yaşandı.

 

Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi Muhteşem Yüzyıl'ın merakla ve heyecanla beklenen yeni bölümü dün akşam ekranlardaydı.

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem'siz ilk bölüm

Hürrem Sultan rolündeki Meryem Uzerli kimseye haber vermeden Berlin’e gitmişti.

Geri dönmemesi üzerine senaryoda önemli bir değişikliğe gidildi.

 

Dün gece, dizide değişen senaryonun ilk bölümü yayınlandı.

 

İki bölüm sonra...

Dizi, iki bölüm sonra ise sezon finalini gerçekleştirecek.

DİZİDE DE KAYIPLARA KARIŞTI!

Olaylı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli olmadan çekimlerine devam edilen dizide Hürrem, senaryoda yapılan değişikliğe göre aniden gelen bir haberle tehlikeli bir yolculuğa çıktı.

 

Başına ne geldi?

Yolculukta ise başına ne geldiği bilinmiyor.

 

Yeni sezona kadar...

Böylelikle karakter yeni sezona kadar diziden çıkarılmış oldu.
[reklam]
Dün akşam neler yaşandı?

İşte dünkü bölümün kısa özeti: Süleyman Barbaros’u Mustafa’yı payitahta getirmesi için görevlendirmiştir. Herkes Mustafa’nın akıbetinden endişe duyarken, Hürrem ve Rüstem cephesinde büyük sevinç yaşanmaktadır.

Mustafa payitahta gelir ve babasının karşısına çıkar. Süleyman oğlu hakkında verdiği ağır kararını açıklar. Mustafa’yı Amasya Sancak Bey’i tayin etmiştir. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Mustafa’yı zor günler bekliyordur.

Paniğe kapılan Mahidevran ise Süleyman’ın karşısına çıkar. Bu kararın arkasında Hürrem’in olduğunu söyler. Süleyman bu sözlerle çileden çıkar. Herkese güvenini yitiren Mahidevran oğlu için tek başına savaşacaktır.

Süleyman, Budin’e sefere çıkar. Haremde yalnız kalan Hürrem, ansızın gelen bir haberle sarsılır, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Aradan zaman geçer ve Süleyman payitahta döner. Hürrem hakkında öyle bir şey öğrenir ki, artık kimse güvende değildir.

 

 

ÜNLÜ OYUNCUDAN UZERLİ'YE DESTEK! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin