resim yok
12 Mart 2014 - 13:41
Magazin

İşte Hürrem Sultan'ın ölüm tarihi!

Star TV'nin izlenme rekorları kıran ve Çarşamba akşamlarına damga vuran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ın ölüm tarihi belli oldu.

 

İşte detaylar:

 

O DA AYRILIYOR!

Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa ve Şehzade Cihangir'in ölmesinden sonra Hürrem Sultan'ın da ölüm tarihi belli oldu.

 

MÜTHİŞ TÜYO!

Kanaltürk'te yayınlanan 'İkinci Sayfa' programında televizyon eleştirmeni Oya Doğan, Muhteşem Yüzyıl'ın gelecek bölümleriyle ilgili müthiş bir tüyo verdi.

Oya Doğan, bu akşam 127. bölümü yayınlanacak olan Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ın öleceği tarihi açıkladı.

 

7 HAFTA SONRA

Doğan, Hürrem Sultan'ın 7 hafta sonra 134. bölümünde öleceğini söyledi.

 

HEYECAN DOLU BİR BÖLÜM DAHA

Muhteşem Yüzyıl, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Çarşamba Akşamı Star'da!

 

NELER YAŞANACAK?

Süleyman yıllar sonra payitahta döner. Yaşadıkları acıların ardından Hürrem ve Süleyman için bu karşılaşma hiç kolay olmayacaktır.[reklam]

Hürrem, Nurbanu'nun Selim'i kışkırttığının farkındadır. Nurbanu'yu sert bir dille uyarır. Huricihan, Bayezıt için Hürrem'le yakınlaşmaya çalışırken, Nurbanu sarayda yeni bir müttefik kazanır.

Bayezıt, Düzmece Mustafa isyanını bastırmak için Edirne'ye gider. Selim'in kurduğu tuzağa düşen Bayezıt, isyana destek vermekle suçlanır. Oğlunun kendisine isyan ettiği düşüncesiyle çılgına dönen Süleyman, Bayezıt'ı huzuruna çağırır.

 

KADER ANI!

Bayezıt, Süleyman'ın huzuruna çıkmakta tereddüt eder. Oğlunun akıbeti için endişelenen Hürrem ise Bayezıt için Süleyman'la karşı karşıya gelir. Süleyman'ın Bayezıt hakkında verdiği karar Bayezıt'ı bir yol ayrımına sürükler.

 

Mustafa gibi kaderine razı mı olacak yoksa kaderini kendisi mi yazacak?

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

ÜNLÜ İSİM OYUNCULUĞA VEDA ETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin