Muhteşem Yüzyıl'da ihanet rüzgarları esiyor!

Muhteşem Yüzyıl'da Rüstem Paşa Mihrimah Sultan'ı aldattı!

resim yok
24 Nisan 2014 - 09:10
Yeni Bölüm

Muhteşem Yüzyıl'da Rüstem Paşa Mihrimah Sultan'ı aldattı!

Muhteşem Yüzyıl'ın son bölümünde Rüstem Paşa, evli olduğu Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan'ı Sinyora Mendez ile aldattı.


Star TV'nin izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinin 133. bölümünde, Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan ile evli olan Rüstem Paşa, beklenmedik bir aşk kaçamağı yaptı.

Osmanlı'ya sığınan İspanyol soylu Sinyora Mendez, ticaret amacıyla kendisini davet ettiği Rüstem Paşa'yı baştan çıkardı.

İşte detaylar:

 

RÜSTEM'DEN KARŞI ATAK!

Mihrimah Sultan yasak aşkı olan Sinyor Pedro ile bir kez daha yakınlaşırken, Rüstem Paşa ise karşı atağa geçerek bir başka İspanyol olan Sinyora Mendez ile aşk yaşadı.

 

Mihrimah Sultan hastalığını tedavisi sırasında tanığı ve karşılıklı aşık olduğu İspanyol hekim Pedro ile bir kez daha deniz kenarında buluştu. Pedro Mihrimah’a birlikte kaçmayı teklif etti ancak Mihrimah ne kadar aşık olsa da bunu kabul etmedi.[reklam]

AŞKINI KALBİNE GÖMDÜ

Özgürlüğünü verdiği Pedro’yu limanda bineceği gemide de uğurlayan Mihrimah, aşkını kalbine gömerek Pedro’ya bu ilişkinin devamının olamayacağını söyledi.

Ancak o sırada Sultan Süleyman’ın emriyle Hürrem Sultan’ın hastalığı için Pedro’yu almaya giden Rüstem Paşa, Mihrimah ve Pedro’yu limanda birlikte gördü.

 

MİHRİMAH'I HEKİMLE YAKALAYAN RÜSTEM'İN İNTİKAMI

Eşinin hastalığı nedeniyle kendisini tedavi eden İspanyol hekim Pedro ile yakınlaştığını gören Rüstem Paşa, daha önce tanıştığı Sinyora Mendez'e;

 

''ARTIK...''

"Artık başka çiçeklerin tadına bakacağım" diyerek aralarındaki ilişkiye yol vermişti.

 

İŞTE O ANLAR

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN SÜMBÜL AĞA'SI HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin