resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'da Rüstem Paşa'nın bu hamlesi imparatorluğun kaderini değiştirecek!..

 

Hürrem Sultan ile Şah Sultan arasında büyük bir güç kavgasına ve karşılıklı entrikalara sahne oldu...

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın en son yayınlanan bölümü Hürrem Sultan ile Şah Sultan arasında büyük bir güç kavgasına ve karşılıklı entrikalara sahne oldu.

Edirne'ye giderek Hürrem Sultan'ın aldığı borcun belgesini ve yolda kendilerine saldırttığını anlatan Şah Sultan, Hürrem'in cezalandırılarak Edirne'de kalmasını sağladı.

 

Şah Sultan'ın kocası Lütfi Paşa'yla konuşan Hürrem, Hatice Sultan ile Şah Sultan arasındaki büyük sırrı anlattı. Lütfi Paşa'ya Şah Sultan'ın kendisini kullandığını söyleyen Hürrem, Hatice ve Şah Sultan'ın zamanında İbrahim Paşa'ya aşık olduğunu da anlattı. Lütfi Paşa ise duydukları karşısında büyük bir şok yaşadı.

Şah Sultan ise Rüstem Paşa'dan Hürrem'i öldürmesini ve karşılığında kendisini Divan'a sokacağını söyledi. Rüstem Paşa ise Edirne'ye giderek bu durumu Hürrem'e anlattı. Ancak Rüstem Paşa'nın asıl büyük oyunu bölümün sonunda ortaya çıktı.

 



Aşık olduğu Mihrimah Sultan'la evlenmek isteyen Rüstem, Ayaz Paşa'ya Hürrem Sultan'ın emriyle Sultan Süleyman'a Mihrimah'la kendisinin evlendirilmesi için tavsiyede bulunmasını söyledi. Bu isteğini de Hürrem'e anlatan Rüstem Paşa, Mihrimah Sultan'la evlenmesi halinde Divan'a gireceğini ve düşmanlarına karşı çok güçlü bir duruma geleceklerini de söyledi.

 

Önümüzdeki haftaları bekleyeceğiz!


Tarihte de Mihrimah Sultan'la evlenmiş olan Rüstem Paşa'nın bu planlarının ne olacağı ve Hürrem'in yeniden İstanbul'a ne zaman döneceği ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

 

 

İTALYA TARAFINDAN SATIN ALINAN İLK TÜRK DİZİSİ HANGİSİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin