resim yok
23 Mayıs 2012 - 00:00

 

İbrahim'in sırrına Hürrem de ortak!
Gülşah'ın Hürrem Sultan'a İbrahim'in büyük sırrını anlatması ve sonrasında yaşanan gelişmeler damga vuracak
 
Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyunlara ve entrikalara ışık tutan “Muhteşem Yüzyıl”, sürpriz gelişmelerin damga vuracağı sürükleyici bir bölümle karşımızda.
 
Gülşah, Hürrem’in karşısına çıkar. Elinde İbrahim Paşa’yı herkesin gözünde bitirecek bir bilgi olduğunu söyler. Fakat bunu Hürrem’e anlatmak için bir şartı vardır.
 
Hürrem, Gülşah’tan duyduklarına inanmakta zorlanır. Mahidevran’ın Hünkar’la yaptığı görüşme Hürrem’i rahatsız eder. Hürrem ve Mahidevran’ın kavgasına Sultan Süleyman şahit olur. Mahidevran, Hürrem’den intikamını almak ister. Sultan Süleyman’ın aklını çelecek güzellikte bir cariyeyi halvete yollar.
 
İbrahim, Nigar’ı İstanbul’dan uzaklaştırmak ister. Fakat Hürrem buna izin vermez. Hürrem, Nigar’a sürpriz bir ziyarette bulunur. Valide Sultan’dan gelen havadis, Sultan Süleyman’ın yüzünü güldürür.
 
Sultan Süleyman gördüğü bir rüyadan çok etkilenir. Eski bir dostuyla görüşmeye karar verir. Şair Figani, İbrahim’e karşı halkı kışkırtmaya devam eder. İbrahim, onun hakkında sert bir karar almaktan çekinmez.
 
Fatma, Şehzade Mustafa’nın rüyalarına girmek için yeni yöntemler dener. Bir mektup aracılığıyla da olsa Mustafa’ya ilan-ı aşk eder...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin