resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı çok zor durumda bırakacak gelişmeler yaşandı... Bakalım dün akşam dizide neler yaşandı...
 

Eskisi gibi olmayacak!

 

Muhteşem Yüzyıl'da Şah Sultan, Hürrem Sultan'a öyle bir şey yaptı ki, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

 

Heyecan doruktaydı

Star TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi.

 

Hürrem büyük bir tuzağa daha düştü!

Sultan Süleyman'ın seferde olmasından dolayı sarayda para sıkıntısı yaşandı. Harem'deki cariyelerin paralarını alamamaları nedeniyle huzursuzluk çıkarmasından dolayı Hürrem yabancı bir kadından borç aldı.

 

Ancak Hürrem'i zor duruma düşürmek isteyen Şah Sultan bu paraları yolda adamlarına çaldırttı. Şah Sultan altınları kendisi dağıtırken Hürrem buna engel oldu.

 

Şah Sultan'ın kışkırtmasıyla Harem'deki cariyeler para alabilmek için isyan edince, Hürrem Sultan son çare olarak Osmanlı'nın düşmanı olan Venediklilerin soylu ailelerinden bir tüccar kadından yine borç aldı.

 

Borcuna karşılık senet imzalayan Hürrem büyük bir tuzağa daha düştü.

[reklam]

Şah Sultan'dan Hürrem'e büyük oyun!

Şah Sultan, Venedikli kadına borcu ödeyerek borç belgesini Sultan Süleyman'a göndermek için eline geçirdi. Hürrem'in düşman olduğu bir ülkenin vatandaşından borç almasının Sultan Süleyman'ı çok kızdıracağını düşünen Şah Sultan belgeyi Edirne'de bulunan Kanuni'ye götürmek için yola çıktı. Hürrem ise Şah Sultan'a yolda tuzak kurarak belgeyi ele geçirdi. Ancak belgeyi açan Hürrem, Şah Sultan'ın adamlarına yanlış belgeyi aldığını görünce büyük bir yaşadı.

 

 

Bu arada gerçek belgeyi saklayan Şah Sultan, Edirne'ye ulaşarak, borç belgesini ele geçirmek için kendisine yolda Hürrem Sultan'ın emriyle saldırıldığını Sultan Süleyman'a anlattı. Belgeyi de abisi Süleyman'a veren Şah Sultan, böylece Hürrem'i çok zor durumda bırakarak büyük bir kozu eline geçirmiş oldu.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİNİN SENARİSTİ MERAL OKAY ANILDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin