resim yok
09 Eylül 2013 - 09:29
Magazin

Muhteşem Yüzyıl dizisine güzel oyuncu Berrak Tüzünataç da dahil oldu.

 

O DA KADRODA

Ünlü oyuncu, Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın aşkı Mihrinisa Sultan'ıı canlandıracak.

Geçtiğimiz yıl Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl, yeni sezona bomba gibi bir oyuncu kadrosuyla giriş yapmaya hazırlanıyor.

 

BERRAK BOMBASI

Osmanlı İmparatorluğu'nun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alan Muhteşem Yüzyıl, dördüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

18 Eylül'de yeni sezon ilk bölümü ile izleyici buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl'da diziye bir çok yeni isim dahil oldu.

Bu isimlerden en çok ses getirecek olanı ise Berrak Tüzünataç.

 

ŞEHZADE MUSTAFA'NIN AŞKI

Yaşadığı birlikteliklerle adında söz ettiren Tüzünataç, son olarak ünlülere yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Vatan gazetesinden Oya Doğan'ın köşesinde yer verdiği detaya göre, güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'nın büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa Sultan'ı canlandıracak.


Genç oyuncu, dizinin yeni sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa’nın kızı Mihrünnisa'yı canlandıracak. Mihrünnisa, Şehzade Mustafa’yla aşk yaşayacak.

 

Genç kız, takma isimle yazdığı şiirlerle Şehzade Mustafa’nın dikkatini çekecek. Hürrem Sultan, ikisi arasındaki yasak aşkı bir koz olarak kullanacak.

Yeni sezonda Kanal D'nin Fatih dizisiyle yarışacak olan Muhteşem Yüzyıl'ın hakkındaki kulisi Vatan'dan Oya Doğan paylaştı.

 

İŞTE DOĞAN'IN PAYLAŞTIĞI O YAZI

BERRAK HAREM'E GİRİYOR

''Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezonda çok iddialı geldiğini de ekliyorlar. Duyduğum bir dedikoduyu paylaştım. Mecburen "Evet" demek zorunda kaldılar.[reklam]

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sultanını açıklıyorum. Haremin yeni sultanı Berrak Tüzünataç olacak. Üstelik, Şehzade Mustafa'nın büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa olarak karşımıza çıkacak.

Bu sene Muhteşem Yüzyıl'da starlar geçidi yaşayacağız, demedi demeyin.

 

Bu arada 1 Erkek 1 Kadın, artık sadece pazar akşamları yayınlanacakmış ve son 13 bölümü... Bu sene tanıtım filmi çekilmeyecek. 3+1 de 14 Eylül’de Yetenek Sizsiniz’in arkasından yayınlanacak.

 

Bakalım, Star TV bu sezonda O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın, Benim Hala Umudum Var, Medcezir ve Dila Hanım’la prime time’da liderliği sürdürecek mi? Rakipleri de iddialı... Çok değil, ay sonuna kadar her şey ortaya çıkacak. ''

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ REKORU! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin