resim yok
18 Mayıs 2013 - 00:00

Sultan Süleyman ile Şehzade Mustafa gerilimi

 

Sular iyice ısınıyor!


Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa arasında sular iyice ısınıyor.

 

100. bölümde neler olacak?


Muhteşem Yüzyıl'ın 22 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 100. bölümünde Hürrem Sultan ve damadı Rüstem Paşa, Sultan Süleyman'la oğlu Şehzade Mustafa'nın arasını iyice açacak planlar yapıyor.

 

Farklı düşünmeye başlıyor


Uzun zamandır Şehzade Mustafa'nın Manisa'da kendi kararlarıyla yaptıklarından rahatsız olan Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'ın da etkisiyle oğlu hakkında farklı düşünmeye başlıyor.

 

Arasını bozmaya çalışıyor


Şehzade Mustafa'yı Manisa'dan göndererek iktidar sancağı olarak bilinen Manisa'ya kendi oğlunu göndermek isteyen Hürrem, Sultan Süleyman'la Şehzade Mustafa'nın arasını bozmaya çalışıyor.

 

Oldukça rahatsız

Sultan Süleyman ise, Şehzade Mustafa'nın sefer arifesinde düşman elçisiyle görüşmesinden oldukça rahatsız oluyor.

 

Sefere çıktığında aklına Mustafa'nın ordusuyla İstanbul'a gelerek tahtı ele geçireceği ve Hürrem Sultan ile ondan çocuklarını öldüreceği fikri geliyor.

Rüstem Paşa'ya ise Mustafa hakkında fikir soran Sultan Süleyman aldığı cevapla iyice şüpheye düşüyor.

 

 

NEDEN 'HÜRREM' OLAMADIĞINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin