Muhteşem Yüzyıl'da taht kavgası için kılıçlar çekiliyor!

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

resim yok
11 Mart 2014 - 09:43
Yeni Bölüm

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Star TV'nin ilgiyle takip edilen çok izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın 127. bölümünün 2. tanıtımı yayınlandı.

 

İşte yeni bölüm detayları ve yeni görüntüler:

 

İPLER GERİLİYOR

Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta, Süleyman ile Bayezıd arasında ipler geriliyor!

Süleyman payitahta geri dönüyor. Hürrem ve Süleyman yıllar sonra karşı karşıya geliyor! Atmaca, Bayezıt'a sadakat yemini ediyor. Bayezıt'ın istikbali için iki düşman Atmaca ve Rüstem bir araya geliyor. Süleyman, Rüstem Paşa hakkında kararını veriyor. Bayezıt, Düzmece Mustafa isyanını bastırmak için emir alıyor. Selim'in tuzağına düşen Bayezıt, isyana destek olmakla suçlanıyor.

 

Hürrem oğlunu korumak için Süleyman'ı karşısına alıyor! Hürrem oğulları arasında bir tercih yapmamak için direnirken, Süleyman taht varisini açıklıyor! Süleyman, Bayezıt'ı huzuruna çağırıyor. Şehzade Mustafa gibi ölüme yürümek istemeyen Bayezıt, Süleyman'a isyan mı ediyor? Süleyman kendisine isyan ettiğine inandığı oğlu hakkında ne karar veriyor?

 

HEYECAN DOLU BİR BÖLÜM DAHA

Muhteşem Yüzyıl, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Çarşamba Akşamı Star'da!     

 

NELER YAŞANACAK?

Süleyman yıllar sonra payitahta döner. Yaşadıkları acıların ardından Hürrem ve Süleyman için bu karşılaşma hiç kolay olmayacaktır.[reklam]

Hürrem, Nurbanu'nun Selim'i kışkırttığının farkındadır. Nurbanu'yu sert bir dille uyarır. Huricihan, Bayezıt için Hürrem'le yakınlaşmaya çalışırken, Nurbanu sarayda yeni bir müttefik kazanır.

Bayezıt, Düzmece Mustafa isyanını bastırmak için Edirne'ye gider. Selim'in kurduğu tuzağa düşen Bayezıt, isyana destek vermekle suçlanır. Oğlunun kendisine isyan ettiği düşüncesiyle çılgına dönen Süleyman, Bayezıt'ı huzuruna çağırır.

 

KADER ANI!

Bayezıt, Süleyman'ın huzuruna çıkmakta tereddüt eder. Oğlunun akıbeti için endişelenen Hürrem ise Bayezıt için Süleyman'la karşı karşıya gelir. Süleyman'ın Bayezıt hakkında verdiği karar Bayezıt'ı bir yol ayrımına sürükler. Mustafa gibi kaderine razı mı olacak yoksa kaderini kendisi mi yazacak?

 

 

PELİN KARAHAN'IN YENİ AŞKI MI? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin