Muhteşem Yüzyıl'da yaprak dökümü sürüyor! [Video]

Muhteşem Yüzyıl dizisinde dün akşam yine heyecan doruktaydı.

resim yok
20 Mart 2014 - 13:17
Yeni Bölüm

Star TV'nin izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde dün akşam yine heyecan doruktaydı.

 

Muhteşem Yüzyıl'ın dün yayınlanan bölümünde Veziriazam Kara Ahmed Paşa infaz edildi.

 

İşte detaylar:

 

YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR

Bu sezon ekranlara veda edecek olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaprak dökümü devam ediyor.

Şehzade Mustafa'nın idamının ve Şehzade Cihangir'in ölümünün ardından son bölümde de Kara Ahmed Paşa rolünde oynayan Yetkin Dikinciler diziye veda etti.

 

İDAM EDİLDİ

Kara Ahmed Paşa rolünü canlandıran Yetkin Dikinciler, Sultan Süleyman tarafından siyah hilat giydirilerek idam edildi.

 

ŞOK GELİŞMELER

Dün akşam Muhteşem Yüzyıl da yeni bölümde yine nefesle radeta kesildi. İzleyicileri ekrana kilitleyen yeni bölümde Nurbanu Sultan ile Huricihan Sultan arasında şok gelişmeler yaşandı.

Rüstem'in isyana destek verdiğini ortaya çıkarttığı Kara Ahmed Paşa'nın ardından Beyazıt'ın eşi Huricihan Sultan da öldürüldü.[reklam]

İki şehzade karşı karşıya gelince Nurbanu Sultan ile Huricihan Sultana da bu karşılaşma yansıdı. Nurbanu Sultan'ın sürekli sözleriyle kışkırttığı Huricihan Sultan sonunda bir açığını buldu.

Kendisine aşık olan hizmetlisi Gazanfer'in Nurbanu Sultan'a kuytu bir köşede elini tutarak bir yüzük verdiğini gören Huricihan Sultan kendisini gördüğünü fark eden Nurbanu Sultan'ı tehdit edince olanlar oldu.

 

O DA ÖLDÜ

Bu gelişmeler üzerine Nurbanu Sultan ile Huricihan Sultan arasında bir boğuşma meydana geldi. Başına sert bir cisim ile aldığı darbe sonucunda Huricihan Sultan öldü.

 

İDAM SAHNESİ (Tıkla-izle)

 

'MUHTEŞEM YÜZYIL' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin