Muhteşem Yüzyıl'da yeni bir dönem başlıyor

TIMS Productions'un yapımcılığını üstlendiği fenomen dönem dizisinde yeni bir devir başlıyor.

Berfu Özlen
31 Mayıs 2017 - 17:59
Gündem

TIMS Productions'dan Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği, zamanında televizyon tarihinde bir ilk olarak yayın hayatına başlayan Osmanlı dizilerinin belki de en başarılısı Muhteşem Yüzyıl'da Bağdat fatihi Sultan Murad'ın devri, ölümüyle kapanıyor. 

Şehzade İbrahim'in tahta çıkmasıyla Devr-i İbrahim başlıyor ve yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen, birbirinden ünlü oyuncuları bünyesine katan diziye, yepyeni oyuncular dahil oluyor.

Yeni padişah yeni cariyeler 

Bu oyuncular arasında öne çıkanlar, Tugay Mercan, Hande Doğandemir ve Müge Boz. Tugay Mercan, Murad'ın ölümünden sonra tahta geçen İbrahim'i canlandırırken, Hande Doğandemir ve Müge Boz, haremdeki dişli cariyelere hayat verecek. Harem savaşlarını farklı bir boyuta taşıyacak olan ikili, Osmanlı'da kadının rolünü ekranlara getirecek. 

Yayınlanan yeni sezon fragmanında, Taht savaşlarının ve iktidar mücadelesinin yeni sezonda da tam gaz süreceği gözler önünde seriliyor. Padişahın değişmesiyle, dengelerin de değişeceğinin habercisi olan ve yeni karakterlerin de sunulduğu fragman şimdiden, izleyicilerde heyecan yaratmaya yetti. 

Tugay Mercan Kimdir?

Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk okudu. Konservatuar da öğrenci olduğu yıllar da Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyununculuk yapmaya başladı. Mezun olduktan sonra da bu kurumda çalışmaya devam etti. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra dizi filmlerde de rol alan Mercan "Suskunlar" adlı TV dizisinde canlandırdığı Zeki karakteri ile tanındı.

Hande Doğandemir Kimdir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun olan oyuncu orta okul ve lise yıllarında Fransızca eğitim  almıştır. Üniversite hatayının son yılında Fransa'da ki Lillle' şehrinde öğrenimini tamamlamıştır. Keskin Bıçak, Sen de Gitme, İbret-i Ailem, Böyle Bitmesin, Şubat ve Leyla ile Mecnun gibi dizilerden sonra Güneşi Beklerken’de canlandırdığı "Zeynep" karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır.

Müge Boz Kimdir?

İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır. Leyla ile Mecnun ve Gurbett Aşk dizilerinde de rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin