resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Star TV'nin sevilen dizisinde heyecan devam ediyor!

 

Muhteşem Yüzyıl'da Rüstem’in saldırıya uğradığı haberi saraya bomba gibi düşüyor. Herkes Rüstem’in öldüğüne inanırken Rüstem saraya geliyor ve beklenen düğün gerçekleşiyor. Süleyman Rüstem’i divana alıyor. Rüstem zaferinin sarhoşluğunu yaşarken Mihrimah’ın gözünün yaşı dinmiyor.

 

Heyecan dorukta

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl'da heyecan dorukta.

Lütfi Paşa ile Rüstem arasındaki gerilim doruğa çıkıyor. Lütfi Paşa, Şehzade Mehmet’i sancağa çıkarmak için uğraşırken, Rüstem Süleyman’ı Mustafa’ya karşı doldurmaya devam ediyor. Hürrem ise Rüstem’i şaşkına çeviren bir istekte bulunuyor. Payitahta dönen bir düşman gözünü karartıyor ve Rüstem’i can evinden vuran bir hamle yapıyor.

 

Rüstem saraya gelir


Herkes Rüstem’in öldüğünü düşünürken, Rüstem saraya gelir. Süleyman damadı Rüstem’i kubbe veziri ilan eder. Rüstem hayallerini süsleyen Mihrimah Sultan’a kavuşmak üzeredir. Mihrimah’ın kalbi ise hala Malkoçoğlu için atmaktadır.

Şehzadelerin sünnet düğünü ile Rüstem ile Mihrimah’ın düğünü beraber yapılır. Rüstem Paşa’nın düğün gecesi yaptığı hareket Mihrimah’ı şaşkına çevirir. İlk kez Rüstem’in aşkının gerçek olduğunu görür.

Sadrazam Lütfi Paşa, bir yandan meyhanelere baskınlar düzenlerken Şah Sultan ise Şehzade Mehmet’i sancağa çıkarmaya uğraşır. Böylece Hürrem de gidecektir. Rüstem ise Süleyman’ı Mustafa ‘ya karşı kışkırtmaya devam eder.
[reklam]
Hürrem sancak kararını engellemeye çalışır ve Rüstem’e gerçekleşmesi zor bir görev verir. Kendi oğlu Manisa’ya tayin olacaktır! Şah Sultan’ın gözü ise Rüstem’in üzerindedir. Onun her adımını takip eder. Rüstem’den kurtulmasını sağlayacak plan hiç ummadığı birinden gelir. Ancak güvendiği kişi hayal bile edemeyeceği bir tehdide dönüşür.

Yayın Günü: 15 Mayıs Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm

 

Mimar Sinan

 

Memati, Mimar Sinan rolü ile Muhteşem Yüzyıl dizisine 93. bölüm ile giriş yaptı. Gürkan Uygun'un Mimar Sinan rolü büyük beğeni aldı izleyicisinden.

Mimar Sinan olan Gürkan Uygun, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sultan'ın kızına olan aşkıyla gündeme gelmeye devam edecek.

 

 

NEDEN 'HÜRREM' OLAMADIĞINI ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin