resim yok
29 Ekim 2011 - 00:00

 

Ekrana geldiği günden beri senaryosu ve tarihsel gerçekliği tartışılan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin ‘Valide Sultan’ı usta oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün İstinye Park’taydı
 
Nebahat Çehre, son dönemde ilk bölümünden itibaren reyting rekoru kıran dizi setinde üst üste yaşanan kazaların ‘lanet’ olarak değerlendirilmesi ve ‘haremdeki dekolte’ tartışmalarıyla ilgili olarak ilk kez konuştu. İsmailağa Cemaati’nin dizi setinde yaşanan kazaları lanet olarak göstermesine anlam veremediğini söyleyen Nebahat Çehre, dekolte konusundaki yorumuyla şaşırttı.
 
‘Eleştirilere hak veriyorum’
Haremdeki dekolte eleştirilerine ise hak verdiğini belirten Nebahat Çehre, “Evet Valide Sultan’ın dekoltesi biraz açık. Kapanmakta ve kapalı göstermekte fayda var. Bu konuda hak veriyorum. Ancak o söylenen lanet iddiaları bana pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü her sette böyle aksilikler olabilir” diye konuştu. Çehre geçen aylarda bu sezon dizideki rolünün biteceğini de ağzından kaçırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin