Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan oyuncu kim?

Muhteşem Yüzyılın mimarı diziden ayrıldı.

resim yok
27 Mayıs 2013 - 09:09
Magazin

Star TV'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın oyuncu kadrosunda ayrılık!

 

Mimar'ın ayrılığı!

 

Son günlerde gündemden düşmeyen dizi Muhteşem Yüzyıl'ın mimarı diziden ayrıldı.

Kurtlar Vadisi'nin 'Memati'si olarak tanınan ve son olarak Muhteşem Yüzyıl'da 'Mimar Sinan'ı canlandıran Gürkan Uygun, diziden ayrıldı.             

YENİ DİZİ ÇEKİMLERİNE BAŞLIYOR

Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi'nden arkadaşı Erdem Ergüney ile Bebek'te görüntülendi ve sorulara cevap verdi.

 

''Konuk oyuncuydum''


Uygun, Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak geldiğini ve iki bölüm oynadıktan sonra ayrıldığını söyledi.

Kendisi için güzel bir deneyim olduğunu söyleyen Uygun, yeni dizisinin çekimlerinin yakında başlayacağı müjdesini verdi.

 

Uzerli belirsizliği

Meryem Uzerli'nin yaşadığı sorunlardan dolayı şu sıralar geleceği ve senaryosu belirsizlik içinde olan dizinin 100. bölümü yetiştirilmeye çalışılıyor.
[reklam]
100. bölümde neler olacak?

Hürrem Sultan ve damadı Rüstem Paşa, Sultan Süleyman'la oğlu Şehzade Mustafa'nın arasını iyice açacak planlar yapıyor. Uzun zamandır Şehzade Mustafa'nın Manisa'da kendi kararlarıyla yaptıklarından rahatsız olan Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'ın da etkisiyle oğlu hakkında farklı düşünmeye başlıyor.

Şehzade Mustafa'yı Manisa'dan göndererek iktidar sancağı olarak bilinen Manisa'ya kendi oğlunu göndermek isteyen Hürrem, Sultan Süleyman'la Şehzade Mustafa'nın arasını bozmaya çalışıyor.

 

Sultan Süleyman ise, Şehzade Mustafa'nın sefer arifesinde düşman elçisiyle görüşmesinden oldukça rahatsız oluyor.

Sefere çıktığında aklına Mustafa'nın ordusuyla İstanbul'a gelerek tahtı ele geçireceği ve Hürrem Sultan ile ondan çocuklarını öldüreceği fikri geliyor. Rüstem Paşa'ya ise Mustafa hakkında fikir soran Sultan Süleyman aldığı cevapla iyice şüpheye düşüyor.

 

ESKİ MALKAÇOĞLU'NDAN YENİSİNE TEPKİ! DETAYLAR BURADA!


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin