Muhteşem Yüzyıl'dan bir isim daha ayrıldı!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz rolünü canlandıran Survivor şampiyonu Hilmicem İntepe dizisinden ayrıldı.

resim yok
23 Ocak 2014 - 09:37
Magazin

Star TV'nin izlenme rekorları kıran, Çarşamba akşamlarına damga vuran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'da ayrılık!

 

Bir isim daha senaryo gereği diziden ayrıldı...

 

İşte detaylar:

 

HİLMİ CEM İNTEPE

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Yavuz rolünü canlandıran Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe diziden ayrıldı.

 

NASIL AYRILDI?

Muhteşem Yüzyıl'ın 22 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 120. bölümünde, payitahta giden Şehzade Mustafa'ya yolda saldırı düzenlendi.

 

OKLA ÖLDÜRÜLDÜ

Şehzade Mustafa'yı koruyan Yavuz, yapılan saldırıda okla öldürüldü.

Diziye yeni sezonda Atmaca karakterini oynayan Sarp Akkaya ile birlikte katılan Hilmicem İntepe, Yavuz rolüyle Şehzade Mustafa'yı korumakla görevliydi.

Rol gereği ölen Hilmicem, Muhteşem Yüzyıl'a veda etmiş oldu.

 

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dünkü bölümün kısa özeti şöyleydi:

Süleyman yatağa düşüyor! Muhteşem Yüzyıl’da şehzadelerin taht mücadelesi başlıyor.  Hürrem, durumu kötüleşen Süleyman’ı iyileştirmek için var gücüyle uğraşıyor. Yeniçeri ve halk arasında Süleyman’ın öldüğü dedikodusu yayılıyor. Taht savaşında saflar belli oluyor! Selim’i tahta çıkarmak isteyen Hürrem ile Bayezıt’ı destekleyen Rüstem karşı karşıya geliyor. Rüstem, Hürrem’den habersiz ciddi bir karar alıyor. Mustafa ise payitahttan uzak tutuluyor! Dedikoduları engellemek için ayağa kalkan Süleyman aniden fenalaşıyor! Yeniçeriye gözdağı vermek için ocağa giden Selim’in hayatı tehlikeye giriyor! Hürrem oğlunu kurtarabilmek için düşmanının önünde diz çöküyor.[reklam]

Seferden dönen Süleyman hastalığını gizlenmeye çalışırken, tüm şehirde Sultanın ölüm döşeğinde olduğu dedikodusu yayılır. Dedikodulara son vermek isteyen Süleyman halkın karşısına çıkmaya karar verir. Ancak bir anda fenalaşır.

Hürrem endişe içinde Süleyman’ın iyileşmesi için dua ederken, Rüstem Mustafa‘yı payitahttan uzak tutmaya çalışır. Ancak Mustafa’yı payitahta çağıran hiç umulmadık biri olur. Payitahta doğru yola çıkan Mustafa, bir tuzağın içine düşer. Mustafa için kendini siper eden önemli biri hayatını kaybeder.

 

DİZİNİN 121. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Hürrem, Süleyman’ın ölmesi halinde Selim’i tahta çıkaracaktır. Mihrimah annesinin yanlış bir karar verdiğini düşünmektedir. Rüstem, Bayezıt’ı desteklemek için Mihrimah’a bir şart koşar. Yeniçeri ve Piri Reis ise Mustafa’yı tahta çıkarmak için hazırlık yaparlar.

Rüstem, Hürrem’den habersiz tehlikeli bir oyuna girişir. Selim’i yeniçeriye gözdağı vermesi için ocağa yollar. Ancak yeniçeri ağasının Selim’i tehdit etmesiyle olaylar çığrından çıkar. Hürrem oğlunun hayatı için öyle birinden yardım ister ki tüm dengeler alt üst olur!

 

 

MERYEM UZERLİ VE OKAN YALABIK TEKRAR AYNI DİZİDE Mİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin