Muhteşem Yüzyıl'ın prensesinin güzellik sırları!

Melike İpek Yalova formunun sırrını açıkladı!

resim yok
03 Eylül 2014 - 11:34
Magazin

Melike İpek Yalova formunun sırrını açıkladı!

Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çeken, Muhteşem Yüzyıl'ın prensesi olarak ünlenen Melike İpek Yalova, formunu kahveye borçlu olduğunu söyledi.


Oyuncu, ''Tek öğün yiyorum, çok kahve içiyorum'' dedi.

Siyaset okurken bir kafede keşfedilen ve oyunculuğa adım atan eski bakanlardan Yüksel Yalova'nın kızı Melike İpek Yalova, form ve güzellik sırlarıyla ilgili ilk kez konuştu.

 

İDOLÜ JENNİFER LOPEZ

Birçok meslektaşı gibi çok zayıf görünmeye çalışmadığını söyleyen Yalova;

''Ben çok zayıf olmayı sevmiyorum. Benim güzel algım Jennifer Lopez. Bu nedenle de zayıf görüneceğim diye büyük bir çaba içine girmiyorum.[reklam]

Genç kızlara tavsiyem, bir şeyleri saklamaya çalışmasınlar. Son 6 aydır sağlıklı yaşam adına antrenörle çalışıyorum. Pilates yapıyorum.

 

''KAHVE...''

Çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem. Günde bir öğün yiyorum ve çok fazla kahve içiyorum. Güne kahveyle başlayıp kahveyle bitiriyorum. Çünkü tok tutuyor'' dedi.

 

'KİRPİK UZATICI YAĞ KULLANIYORUM''

Cilt ba­kı­mın­da te­miz­li­ğe önem ver­di­ği­ni söy­le­yen Ya­lo­va;

''Yü­zü­me ke­sin­lik­le koz­me­tik ürün sür­mü­yo­rum. Ec­za­ne­ler­de sa­tı­lan ürün­le­ri kul­la­nı­yo­rum'' dedi.

Bü­yük göz­le­ri ve uzun kir­pik­le­riy­le Tür­kan Şo­ra­y'a ben­ze­ti­len Ya­lo­va, kir­pik­le­ri için ise uza­tı­cı yağ kul­lan­dı­ğı­nı da ilk kez açık­la­dı.

 

 

ŞARKICILARA TAŞ ÇIKARTAN DİZİ ÜNLÜLERİ KİMLER?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin