resim yok
05 Haziran 2013 - 13:53
Magazin

Vahide Gördüm’le görüştük!

Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı ve adı Fenerbahçe ile anılan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli bir araya gelince...

 

Gündemdeki isimler bir arada!


Bebek Kahve’de önceki akşam gündemdeki isimler bir araya geldi.

 

İşte o isimler!


Türkiye’nin en önemli teknik adamlarından adı Fenerbahçe ile anılan Mustafa Denizli, Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı, Ferit Şahenk’in sağ kolu ve Nur Fettahoğlu’nun sevgilisi Levent Veziroğlu ve ünlü futbol yazarı Mehmet Arslan Bebek Kahvesin’de koyu bir muhabbet arasında görüntülendi.

 

Gündeme değindiler

Daha sonra gazeteciler ile muhabbet eden ünlü grup son günlerdeki olaylar hakkında sohbet etti.

 

Temennileri...

Gezi parkına değinen Mustafa Denizli ve Timur Savcı gazetecilerden olay yerindeki son durum hakkında bilgi alırken, artık her şeyin normale dönmesini temenni ettiler.
[reklam]
UZERLİ KRİZİ HAKKINDA KONUŞTU

Timur Savcı, Meryem Uzerli krizi hakkında ise:

 

''Süreç işliyor''

''En son basın açıklaması yaptım. Ama tekrar söylüyorum süreç işliyor, Vahide Gördüm gibi bir çok isimle görüşüyoruz.” dedi.

 

Bu açıklamayla gündemdeki dedikodular ve haberler de doğrulanmış oldu. Ancak yapılan açıklamalara bakılırsa ortada henüz kesin bir anlaşma yok.

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli transfer dedikoduları hakkında ise sır vermezken gazetecilerle şakalaştı.

Fotoğrafların en önemli detayı ise, yakından gazetecilerin fotoğraf çekme istekleri karşısında, Levent Veziroğlu ve Mehmet Arslan’in diğer isimlerle aynı karede bugünlerde bir fotoğraf vermek istememesi oldu.

 

 

MERYEM UZERLİ TÜRKİYE'DE NE KADAR PARA KAZANDI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin