Muhteşem Yüzyıl'ın yeni Hürrem'i gençleşmeyi reddediyor!

Vahide Gördüm, cildindeki çillerin bile makyajla kapatılmasına karşı çıkıyor.

resim yok
10 Eylül 2013 - 10:14
Magazin

Vahide Gördüm, cildindeki çillerin bile makyajla kapatılmasına karşı çıkıyor.

 

GENÇLEŞMEYİ REDDETTİ!

Yeni Hürrem Vahide Gördüm gençleşmeyi reddetti

 

YENİ HÜRREM

30 yaşındaki Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu yüzünden Almanya'ya dönerek 'Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılınca Hürrem rolü 48 yaşındaki Vahide Gördüm'e verilmişti.

 

ÖNERİLERE SICAK BAKMIYOR

Vahide Gördüm yapımcıların 'Gençleşmek için yüzüne estetik ameliyat yaptıralım'  önerisini şiddetle reddetti.

 

PHOTOSHOP'A BİLE İZİN YOK

Genç görünmesi için tanıtım fotoğraflarına Photoshop yapılmasını da kabul etmedi.

 

2006 SENESİNDE...

Vahide Gördüm 2006 yılında gözaltı torbalarını aldırmıştı.

 

YENİ SEZON MERAKLA BEKLENİYOR

Yapımını TIMS Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl’ın dördüncü sezon fragmanı yayınlandığı ilk gün itibariyle bir milyonu aşkın kişi tarafından izlenmişti.

Fragman, Muhteşem Yüzyıl’ın yaklaşık 1,5 milyon kişilik Facebook sayfasında yayınlandığı gece 500 bini aşkın kişiye ulaştı. Fragman aynı zamanda Youtube, StarTV gibi mecralarda da ilk gece on binlerce kişi tarafından izlendi.

Sosyal medyada karakter fragmanları rüzgarı Muhteşem Yüzyıl’ın Halit Ergenç, Vahide Gördüm, Mehmet Günsür ve Nur Fettahoğlu gibi oyuncularının yanı sıra Engin Öztürk, Merve Boluğur, Aras Bulut İynemli'nin de yer aldığı fragman çok beğenildi. Twitter’da yapılan binlerce yorumun büyük bölümü olumluydu.

Muhteşem Yüzyıl dördüncü sezon ana fragmanının yanı sıra her karakter için yapılan teaser'lar da sosyal medyanın gündemine oturdu. Teaser'ların her biri yüz binlerce kez izlenirken, karakterlerin kendilerini anlatan cümleleri şimdiden izleyicilerin yeni sezonu merakla beklemesine yol açtı.

 

GÖRDÜM'ÜN KARİYERİ

Gördüm, İzmir'de Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Gördüm, lisede grafik okudu, daha sonra İktisat Fakültesi'ne girdi ama aklı oyunculuktaydı. Sınavlarına girdiği 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Okul birincisi olarak bitirdiği DEU GSF Tiyatro Bölümü'nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku'dan gördü.[reklam]

Mahallenin en güzel kızı olan Vahide, "ben evlenmeyeceğim" dedikten 2 ay sonra AST oyuncusu Altan Gördüm ile evlenir. O artık Vahide Gördüm'dür. Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara'ya yerleşir ve AST'a girer. 1994'te kızları Alize dünyaya gelir. Daha sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul edip Adana'ya gider.

Vahide Gördüm 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım atar ve tanınır. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşir. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıkar. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor'la başrolü paylaşır. Vahide Gördüm, 2007 yılından 2010 yılına kadar Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandırmıştır. Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürmekteydi fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol Hazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır.

Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı yeni bir medikal dizide Yetkin Dikinciler, Seda Güven, Nihan Büyükağaç, Yasemin Sanino, Melike Güner ve Keremcem ile doktor rolünde oynamıştır.13 Ocak 2013 tarihinde bu dizi yayından kaldırılmıştır.

 

 

KARŞINIZDA MUHTEŞEM YÜZYIL'IN FATMA HATUN'U! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin