resim yok
23 Eylül 2010 - 00:00

Şebnem Bozoklu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi içmimar Emre İzer'le Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda akraba ve dostlarının davetli olduğu eğlenceli bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Şebnem Bozoklu ve Emre İzer'in boğazın eşsiz manzarasında gerçekleşen düğününe; aileleri, akrabaları, yakın dostları ve sanat camiasından birçok değerli isim katıldı. Mustafa Alabora, Göksel Kortay, Ozan Güven, Ezgi Mola, Barış ve Bihter Dinçel, Umut Karadeniz, Rıza Kocaoğlu düğüne katılan ünlü isimler arasındaydı. Çiftin nikahında gelinin şahitliğini yapımcı Erol Avcı'yla yakın dostu Gizem Gürsel, damadın şahitliğiniyse yine yakın dostları Uğur Erbek ve Ardan Özmenoğlu üstlendi. Şebnem Bozoklu'nun gelinliğini Cemil İpekçi tasarlarken, Emre İzer'in smokini Marcel Mevorah tarafından hazırlandı. Konuklar, yaklaşık iki saat boyunca Naim Dilmener ile Türk popunun altmışlı yıllarından seksenlerine uzanan keyifli bir yolculuğa çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin