Murat Başoğlu dünyaca ünlü bir star olma yolunda!

Murat Başoğlu 'Hollywood'dan teklif aldı!

resim yok
07 Ocak 2014 - 11:47
Magazin

Murat Başoğlu 'Hollywood'dan teklif aldı!

Murat Başoğlu, 45 yaşında dünyaca ünlü bir star olma şansı yakaladı.


Başoğlu, kısa süre önce Oscarlı Amerikalı yönetmen Peggy Rajski'den teklifi aldığını açıkladı.

 

ŞANSI AÇILDI

'Patron Mutlu Son İstiyor' adlı sinema filminde rol alarak ilk kez beyazperdede yer alan Murat Başoğlu'nun şansı açıldı.

Hollywood'dan teklif aldığını söyleyen ünlü sunucu şöyle konuştu:

 

''DİKKATİNİ ÇEKMİŞİM''

''Amerika'da sunumunu yaptığım bir kısa film ödül töreni esnasında Oscarlı yönetmen Peggy Rajski'nin dikkatini çekmişim.

 

''BAŞROL TEKLİF ETTİ''

Beni tip olarak çok beğenmiş. Hem Amerika'da hem de Türkiye'de çekeceği yeni filmi için başrol teklif etti.

 

''OYUNCULUĞUMU PARLATIYORUM''

Kariyerine Devlet Tiyatrosu'nda başladığını belirten Murat Başoğlu;

''Biraz paslanmıştım. Yeni filmle birlikte oyunculuğumu parlatmaya başladım. Şubat ayında İngiletere'ye gidip oyunculuk eğitimi veren bir workshop'a katılacağım.''

 

''PROTEİN AĞIRLIKLI BESLENİYORUM''

Kaslı vücudu ile ünlü aktör Arnold Schwarzenegger'i andıran Başoğlu, dört yıldır ciddi bir mesai harcayarak spor yaptığını söyledi.

Ünlü sunucu günde en az 10 yumurta, et ve tavuk yiyerek protein ağırlıklı beslendiğini dile getirdi.[reklam]

BAŞOĞLU'NUN KARİYERİ

17 yaşından itibaren Mankenlik yaparken, on yıl podyumlardan sonra ekranlara transfer olan ve beş sene televizyonda da yaptığı başarılı işlerle adından söz ettirdi.

Televizyonda ilk iş olarak 1996 yılında Şebnem Dönmez ile Sabah Şekerleri programını sundu. 1997 yılında Şebnem Dönmez ile Görevimiz Tehlike adlı yarışma programını sundu. 2012 yılında Bir milyon Canlı Para adlı yarışma programını sundu.

2003 yılında televizyonculuğu bırakıp Biyer Reklam Ajansı'nı kurdu. Daha sonra Tulipan markasıyla tasarım ofisi de kurarak işlerini genişletti. Takkunya, Bobblehead ve Cartoonbox gibi markalar adı altında hediyelik eşya ve hayata keyif veren ürünler tasarlıyor.

1.83 boyunda, 73 kilo, 2008 yılından beri spor yapıyor ve vücut çalışıyor. Fit bir vücuda sahip olmak isteyen Murat Başoğlu, 2012 yılında Men’s Health dergisine üstü çıplak resmi ile kapak oldu. 08 Haziran 2012'de Star TV'de yayınlanmaya başlayan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma proğramının 1. sezonunun sunuculuğunu yaptı. 2013 yılının başında yenisi başlayan ve TV8 ekranlarında gösterilen Bir Fikrin mi Var? adlı yarısma programında sunuculuk yaptı.

Murat Başoğlu, 2003 yılında Hande Bermek ile evlendi. Can adında bir oğlu vardır. 2013 yılında juri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin Ve Demet Akbağ'ın olduğu 'Benzemez Kimse Sana' adlı yarışma programını sundu.

 

 

BOŞANMAKTAN SON ANDA VAZGEÇTİLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin