resim yok
05 Ocak 2013 - 00:00

 

Boz'dan Avşar'a açık çek

 

Murat Boz, sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. 2012 yılının kendisi açısından oldukça iyi geçtiğini ve 2013'ün de 2012 yılı kadar iyi geçmesini temenni ettiğini ifade eden Boz hayranlarına bir de yeni yıl sürprizi yaptı. 2013'le ilgili projelerini soran basın mensuplarına, "Yeni yılda yeni single yapacağız. Bir aksilik olmaz ise single'ı doğumgünüm olan 7 Mart’a yetiştirmeye çalışacağız.” sözleriyle hayranlarına müjdeyi verdi.

Boz, dizi yada film projeleri ile ilgili teklif alıp almadığı ile ilgili soruyaysa “Şu an sadece O Ses Türkiye ve müzik kariyerim ile ilgili çalışma içindeyim. Bu ikisi şu an benim için yeterli, ancak ileride belki bir sinema filminde oynayabilirim.” diyerek beyaz perdeye göz kırptı. Sinema filminde kiminle rol almak istersiniz? Örneğin Hülya Avşar ile beraber oynar mısınız? sorusunu yönelten muhabire; ”Tabii ki, Hülya'yla her şeye varım” derken, basın mensupları karşısında yaptığı Gangnam Style dansıyla ilgiliyse çılgın yakıştırmasını yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin