Murat Dalkılıç da oyuncu oluyor!

Murat Dalkılıç da birçok meslektaşı gibi oyunculuğa adım atıyor.

resim yok
24 Temmuz 2014 - 13:06
Magazin

Murat Dalkılıç doktor olacak!

Murat Dalkılıç da birçok meslektaşı gibi oyunculuğa adım atıyor.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, Avşar Film'in çekeceği bir sinema filminde doktor rolüyle kamera karşısına geçecek.

 

'KİM BİLİR BELKİ GÜNÜN BİRİNDE KENDİ FİLMİMİ ÇEKERİM'

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Dalkılıç;

''Etrafım hep sinemacılarla dolu, onlar da destek veriyor.

Kim bilir belki günün birinde kendi filmimi bile çekerim'' dedi.

 

OKUL YILLARINDA...

Dalkılıç, okul yıllarında kısa filmler çektiğini ve beğeni topladığını söyledi.[reklam]

DALKILIÇ KİMDİR?

Murat Dalkılıç, 07 Ağustos 1983'te İzmir'de doğdu. Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Piyano eğitimi alan Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu.

Kuşadası'nda orta öğretimi yıllarında sosyal faaliyetlere eğiliminden dolayı derslerini bile aksatan Dalkılıç o dönemde basketbolcu olmaya karar verdi. Bir yandan da müzik, resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu. 15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi. Kuşadasıspor'da profesyonel basketbolcu olduğunda daha 17 yaşındaydı. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi.

Müzik kariyerine ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan Murat, çok kısa bir süre içerisinde müthiş bir yol katetti . İzmir'in gece hayatındaki en önemli clublarından sonra bütün Türkiye'de önemli clublarda sahne programlarına devam etti.

İlk albümü Kasaba ile 2008 senesinde profesyonel anlamda müzik sektörüne giren Dalkılıç bu yıllar içinde dinleyicinin sevgisini kazandı. 2012 Mayıs ayında çıkarttığı ikinci albümü olan Bir Güzellik Yap ile çıktığı, yaklaşık 4 ay süren Türkiye turnesinde sanatçıyı yaklaşık 2 milyon kişi dinledi.

 

 

İŞTE MERVE BOLUĞUR'UN YENİ İMAJI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin