Mustafa Uğurlu İçerde dizisine veda etti

Bensu Soral'un diziden ayrılmasının ardından, Mustafa Uğurlu da İçerde'ye veda etti.

Berfu Özlen
16 Mayıs 2017 - 14:50
Gündem

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde'nin bu hafta yayınlanan bölümünde, Mustafa Uğurlu son kez ekranlara geldi. Bensu Soral'ın Melek karakterinin diziden ayrılmasının ardından, İçerde dizisi yeni bir ayrılık ile izleyenleri şok etti.

Beklenmedik ölüm!

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel gibi isimleri bulunduran heyecan verici dizi İçerde'nin yayınlanan son bölümünde Yusuf Müdür, ezeli düşmanı Celal Duman tarafından öldürüldü. Yusuf Müdür karakterine hayat veren Mustafa Uğurlu bundan dolayı diziden ayrılmış oldu.

17-05/16/8317435.jpg

34. bölümde neler oldu?

Bölümde Sarp ve Mert’in nefes kesen, unutulmaz düellosunda iki taraf da kaçmayı başardı. Sarp, düşmenin etkisiyle hastaneye kaldırılırken, bu esnada Celal boş durmayıp Füsun’u kaçırttı. Korktuğu başına gelen Mert, Celal’e Füsun’a karşılık Sarp’ın hayatını teklif etti. Füsun’un, Mert’le olan yüzleşmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken, Celal ile Mert arasındaki pazarlıktan habersiz olan Sarp, Mert ile birlikte annesini kurtarmak için harekete geçti. Sarp, annesini kurtardı ama Celal’in tuzağına düşmekten kurtulamadı. Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Her ne kadar reytinglerde çok düşük bir performans sergilemese de, İçerde dizisi hayranlarını şok eden bir karar alıp, Haziran ayında final yapacağını açıklamıştı.

Mustafa Uğurlu kimdir?

25 Kasım 1955'de Karaman'da doğan Mustafa Uğurlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamladı. Tiyatro oyuncusu Ahmet Uğurlu'nun abisidir. 1980'li yıllarda tiyatro ile oyunculuğa başlayan Uğurlu, ilk ekran deneyimini Rıza Beyler dizisiyle 1993 yılında yaşamıştır. İstanbul ve Ankara Devlet Tiyatrolarında birçok oyunda oynamış ve yönetmenlik de yapmıştır.

Mustafa Uğurlu dizileri

Rıza Beyler / 1993

Cafe Casablanca / 1997

Zor Hedef / 2002

Bir Dilim Aşk / 2004

Masum Değiliz / 2005

Anadolu Kaplanı / 2006

Bir Zamanlar Osmanlı / 2007

Çıplak Gerçek / 2012

Galip Derviş / 2013

Düşler ve Umutlar / 2014

Milat / 2015

İçerde / 2016

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin