'Myst' dizi oluyor!

Hulu'nun yeni projesi...

resim yok
06 Mayıs 2015 - 17:57
Magazin

Yeni bir dizi projesi daha...
.
Son dönemde 1990'lı yılların efsane komedisi Seinfeld'ın tüm bölümlerinin yayın haklarını alması ve AMC'nin rekortmen dizisi The Walking Dead'in 'Fear The Walking Dead' ismiyle duyurulan spin-off'unu üyelerine ulaştırmak için görüşmelerde bulunması haberleriyle gündeme gelen online yayın platformu Hulu bu kez sürpriz bir dizi projesiyle haberimize konu oluyor!
 

'MYST' DİZİ OLMA YOLUNDA!

Oyun meraklılarının hemen hatırlayacağı ve birçok kişi efsane statüsünde olan video oyunu 'Myst' Hulu vasıtasıyla küçük ekranlarda diziye dönüşebilir.
 

İLK AYRINTILAR

İşte bu sürpriz dizi projesinin ilk ayrıntıları:
 

EKİPTE KİMLER VAR?

Peki projenin arkadasındaki yaratıcı ekipte kimler var? 
.
Snow White and the Huntsman ve Divergent gibi yapımlardan ismini hatırlayacağımız Evan Daugherty, senaryonun kaleme alınması ve geliştirme çalışmalarında The Amazing Spider-Man ve Sinister Six yapımcılarından Matt Tolmach ile birlikte çalışacak.
.
.
Ekranlara dizi uyarlaması için senaryolaştırılacak oyunun konusu şöyle: Myst'te oyuncu büyülü bir kitap kullanarak Myst adasında yolculuk yapan Stranger rolündedir. Orada oyuncu 'Ages' olarak bilinen farklı dünyalara yolculuk yapmak için de zanaatkar ve kaşif Atrus'un yazdığı kitapları kullanır. Bu dünyaların her birinde karakterin geçmişini açığa çıkarmaya yardım eden bir ipucu bulunur. Oyunun, oyuncunun hareket rotasına bağlı olarak birçok sonu vardır.
.
Myst'in başarısı dört tane seriye bağlı devam oyunu ve birçok spin-off oyun ve romanı da beraberinde getirmişti.
 

GELİŞMELER MERAKLA BEKLENİYOR

Fantastik olayları bilim-kurgu ile harmanlaması beklenen dizi projesinin yayın hakları geçtiğimiz sonbaharda Legendary Television tarafından satın alınmıştı.
.
Bakalım önümüzdeki günler ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek...
.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin