'Mystery Girls'ün geleceği belli oldu!

'Mystery Girls'ün geleceği belli oldu!

resim yok
09 Eylül 2014 - 16:36
İptal - Onay

Dizilerden iptal-onay haberleri gelmeye devam ediyor.

Sıradaki haberimiz ise bir iptal haberi!


Ağırlıklı olarak 16-25 yaş arasına hitap eden yapımlarıyla ön plana çıkan kablolu kanal ABC Family, bünyesindeki bir diziyi daha iptal etti.

 

İşte detaylar:

 

'MYSTERY GIRLS' DE YOLUN SONU

Buna göre 25 Haziran 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan ve geçtiğimiz haftalarda 27 Ağustos'ta on bölümlük ilk sezonunu tamamlayan komedi dizisi 'Mystery Girls' için yeni bölüm siparişi verilmeyeceği belirtildi. Bu da dizinin iptal edildiği anlamına geliyor.

Böylelikle 'Mystery Girls' tek sezonluk diziler kervanına katılmış oldu.

 

YENİDEN BULUŞMUŞLARDI

Beverly Hills 90210 dizisinin eski iki oyuncusu Tori Spelling ve Jennie Garth'ı başroller izlediğimiz dizi, eskiden televizyonda bir polisiyede yıldız olan ikilinin gerçek hayatta bir gizemi çözmek için yeniden buluşmasıyla gelişen komik olayları anlatıyordu.[reklam]

İZLENME ORANLARI DÜŞÜK KALDI

760,000 izleyici ile prömiyerini gerçekleştiren dizinin izlenme oranları ilerleyen haftalarla birlikte başlangıçtaki gibi kanalı memnun edebilecek seviyelerde kalamadı.

 

Sekizinci bölümüyle 0,37 milyon izleyici sayısına kadar düşen dizi son bölümünde ise 0,54 milyon izleyiciyi ekran başına toplayabilmişti.

Bu izlenme oranlarının kanalın diğer komedi dizileri Baby Daddy ve Young & Hungry'nin altında kaldığını da belirtelim.

Spelling, Garth ve Maggie Malina'nın uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği 'Mystrey Girls'ün pilot bölümü Shepard Boucher tarafından yazılmıştı.

 

DUYURULAR AY SONU

Mystery Girls'in resmi iptal duyurusuyla birlikte; Young & Hungry ve Chasing Life dizilerinin geleceğine ilişkin kararların ay sonunda duyurulması bekleniyor.

 

 

'ARROW'DA THEA İÇİN YENİ SEVGİLİ ADAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin