Nadir çifti boşanıyor mu?

Dolandırıcılıktan 10 yıl hapse mahkûm olan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir'in genç eşi Nur Nadir, görümcesi tarafından işten atılınca boşanma kararı aldı.

resim yok
27 Kasım 2013 - 10:03
Magazin

Dolandırıcılıktan 10 yıl hapse mahkûm olan Kıbrıslı işadamı Asil Nadir'in genç eşi Nur Nadir, görümcesi tarafından işten atılınca boşanma kararı aldı.

 

Nur Nadir 5 milyon sterlin tazminat istiyor.


İngiltere'deki şirketi Polly Peck'i toplam 45 milyon dolar dolandırmak suçundan, 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir'e bir kötü haber de eşi Nur Nadir'den geldi.

 

Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir'in 29 yaşındaki eşi Nur Nadir'in görümcesi ve Kıbrıs Medya Grubu'nun Genel Müdürü olan Bilge Nevzat ile şiddetli kavganın ardından boşanma kararı aldığı öğrenildi.

 

Sabah gazetesinin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Nur Nadir'in, geçtiğimiz ay boşanma kararı aldığı ve çalıştığı Kıbrıs Medya Grubu'ndan görümcesi tarafından atıldığı gerekçesiyle kasım ayının sonunda anlaşmalı olarak boşanacağı belirtildi.

 

AVUKATI DOĞRULADI

Nur Nadir'in boşanma avukatı Savaş Çakıcı, Nadir çiftinin anlaşmalı olarak boşanacağını doğrularken, taraflar arasında görüşmelerin bugün son bulacağı ve en kısa zamanda konuyla ilgili basına gerekli açıklamanın yapılacağını söyledi.

 

BİR CİP BİR DE VİLA İLAVESİ...

Kıbrıslı Türk İşadamı Asil Nadir'in eşi Nur Nadir'in, eşinden şartlı olarak boşanmak için 5 milyon sterlin, 1 adet sıfır kilometre cip, bir villa istediği öğrenildi. Görümcesinin Nur Nadir'in isteklerini fazla bulduğu ve tarafların avukatlarının bugün yapacakları pazarlığın ardından boşanma işleminin gerçekleşeceği öğrenildi.

 

Nur Nadir'in avukatı Savaş Çakıcı'nın 2.5 milyon sterlinlik teklifinin kabul edilmesi durumunda boşanmanın gerçekleşebileceği belirtildi. Nur Nadir'in ise boşanmanın gerçekleşeceği ana kadar Londra'ya gittiği öğrenildi.[reklam]

TÜRKİYE'YE İADESİNİ İSTEMİŞTİ

İngiltere'de hapiste bulunan Kıbrıslı Türk işadamı Asil Nadir cezasının kalan kısmını Türkiye'de çekmek istediğini söylemişti.

 

İngiltere, 10 yıl hapse mahkûm edilen işadamı Asil Nadir'in cezasını İstanbul'da tamamlaması için yapılan başvuruyu reddetti. Bu karar Nadir ailesinde büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

 

İNGİLTERE'YE KAÇMIŞTI

Asil Nadir, Lefke'de İrfan Nadir ve Safiye Nadir'in oğlu olarak doğdu. 1993'te dolandırıcılıkla suçlandığı İngiltere'den KKTC'ye kaçan, 7 ay önce ise aklanmak için Londra'ya dönen Asil Nadir'in iade yolu açıldı. Nadir, Türkiye'ye gönderildiği takdirde 10 yıllık cezasını elektronik kelepçeyle çekecek.

 

71 yaşındaki Nadir, zimmetine para geçirerek şirketin iflasına yol açtığı ve hissedarlarını mağdur ettiği gerekçesiyle İngiltere'de 10 yıl hapse mahkûm olmuştu. İngiliz mahkemesi, halen Londra'da cezaevinde bulunan Nadir için mağdur ettiği yatırımcılara 5 milyon sterlin tazminat ödemesi durumunda cezasının geri kalanını Türkiye'de çekmesini kararlaştırdı.

 

5 milyon sterlini de eski arkadaşı ve Onur Air'in sahibi Hamit Cankut Bagana ödedi. Nadir, bu para ödenmese 10 yıl hapis cezasına ek olarak 6 yıl daha cezaevinde kalacaktı.

 

 

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR GÖRKEMLİ BALODA BULUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin