Naomi Campbell Star dizisinin oyuncu kadrosunda!

Empire'da tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan İngiliz oyuncu-model Naomi Campbell yeni dizi Star'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
30 Eylül 2016 - 21:00
Magazin

Empire'ın gördüğü ilgi ve aldığı reyting oranlarınının etkisiyle sipariş edilen Lee Daniels'ın müzikal temalı bir başka dizisi 'Star' sezon ortası dönemde Fox ekranlarına gelmeye başlayacak.

'STAR' DİZİSİNİN KONUSU

Orijinal müzik ve müzik performanslarını izleyicilere vaat eden dizi; Star (Jude Demorest), Alexandra (Ryan Destiny) ve Simone (Brittany O'Grady) isimli üç genç ve yetenekli şarkıcının zorlu müzik endüstrisi içinde başarılı olma yolunda yeni bir başlangıç için her şeyi göze almalarına ve yıldızlarını yükseltme konusundaki hırslarına, yaşadıklarına odaklanıyor.

CAMPBELL DA KADRODA!

Geçmiş dönemde Empire'da tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan İngiliz oyuncu-model Naomi Campbell tekrar eden bir rolle dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Campbell dizide, hikayedeki kahramanlarımızdan Alexandra'nın güzel, zengin ve kültürlü Londra doğumlu annesi Rose Spencer karakterine hayat verecek.

Aktrisin kaç bölüm dizide yer alacağı net değil ancak tekrarlayan bir rolle karşımızda olacağı belirtiliyor.

16-09/30/naomi-campbell-1475257044.jpg

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Emmy ödüllü Queen Latifah (kızların taşıyıcı annesi), Benjamin Bratt (24: Live Another Day) ve Amiyah Scott (Real Housewives of Atlanta) yer alırken Grammy ödüllü Lenny Kravitz'i ise konuk oyuncu olarak göreceğiz.

20th Century Fox Television ve Lee Daniels Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan; Lee Daniels ve Tom Donaghy ikilisinin elinden çıkan dizinin yapımcı kadrosunda Pamela Oas Williams ve Effie Brown da yer alıyor. Charles Pratt dizinin showrunner'lığını üstleniyor.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk sezonu için 13 bölümlük siparişi bulunan dizi 2017 senesi içinde Fox ekranlarına gelmeye başlayacak.

'Star' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin