Nashville 5. sezon onayını aldı

İptalden geri dönen dizinin yeni adresi CMT...

Volkan Küçükel
11 Haziran 2016 - 10:18
İptal - Onay

Nashville severler için 'Yaşasın!' ABC'nin dördüncü sezonunun sona ermesiyle birlikte iptal ettiğini duyurduğu dizi, iptalden geri göndü!

Longmire ve Community benzeri bir örnek yaşandı... Amerika'nın country müzik temalı kablolu televizyon kanallarından CMT, bir süredir konuşulan söylentileri gerçeğe çevirdi ve kendine has bir hayran kitlesi edinen dizi için 5. sezon onayını resmen verdi.

Dizinin hayranlarını memnun eden bu gelişmeyele birlikte 22 bölümden oluşacak yeni sezon farklı bir kanalda farklı bir logoyla ancak hikayenin kaldığı yerden izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Dizinin bölümleri CMT yayınının bir gün sonrasında Hulu'dan da takip edilebilecek. Oyuncu kadrosunun netleşmesi için görüşmeler ise devam ediyor.

ABC'nin aldığı sert eleştirilere rağmen sürpriz şekilde iptal ettiği ve kararından dönmediği dizinin yapımcı şirketi Lionsgate bu gelişmenin hemen ardından başka kanal temsilcileriyle dizinin devamı konusunda görüşmelere başlamıştı.

16-06/11/rs_1024x683-160610080115-rs_1024x683-140514160714-135526_6584_ful-1.jpg

Diziye yeniden hayat veren CMT'nin başkanı Brian Philip dizinin hayranlarını selamlarken şu ifadeleri kullandı: "Giderek gelişmekte olan büyük müzik özel yayınlarımız, belgesellerimiz ve orijinal dizilerimiz açısından Nashville bizim için çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Kendimizi ve fanlarımızı bu dizinin içinde görebiliyoruz. Diğer tüm platformalardan farklı olarak dizinin üzerine titreyeceğiz. Evet, Nashville artık bize ait."

"#NASHIES, SİZİN ESERİNİZ!"

Lionsgate Television Group Başkanı Kevin Beggs ise "Hiç tereddüt etmeden desteklerini sürdüren dizi fanlarına teşekkür etmek istiyorum. #Nashies, bunun gerçekleşmesini siz sağladınız." sözleriyle duygularını dile getirdi.

2012 senesinde ekran macerasına başlayan Nashville, yayınlandığı süre boyunca Steven Tyler'dan Elton John'a birçok ünlü ismi hikayesinde konuk etmişti.

Dördüncü sezonu tüm platformalar göz önüne alındığında bölüm başına 8 milyon kişi tarafından takip edilen dizinin yeni sezon bölümleri Nashville'de çekilmeye devam edecek. Ed Zwick ve Marshall Herskovitz ikilisinin showrunner'lığındaki yeni sezonun prömiyer tarihi konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Nashville: "Every Time I Fall in Love" - Clare Bowen

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin