Nashville 6. sezon onayını aldı

Beşinci sezonunun ortalarında olan Nashville bu akşam gerçekleşen duyuruyla birlikte resmi 6. sezon onayını da cebine koydu.

Dördüncü sezonu sonunda o zamanki yayıncı kanalı ABC tarafından iptal edilen ancak CMT'nin kendisine sahip çıkmasıyla beşinci sezonuyla ekranlara geri dönen "Nashville" bir döndü pir döndü!

NASHVILLE 6. SEZON DETAYLARI

Beşinci sezonunun ortalarında olan dizi bu akşam dizi ekibinden gelen duyuruyla birlikte resmi 6. sezon onayını da cebine koydu.

16 bölümden oluşacak yeni sezonun gelecek senenin ilk aylarında CMT ekranlarında izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

17-04/11/nashville-twitter.png

Nashville ilgili gelişmeler bununla sınırlı değil. İçinde bulunduğumuz sezondan iki yeni bilgi geldi:

NASHVILLE 5. SEZON KALAN BÖLÜMLER NE ZAMAN?

* 22 bölümlük beşinci sezonunun yarısını geride bırakan ve 09 Mart'ta araya giren dizi, kalan bölümlerini tamamlamak için 01 Haziran'da ekranlara geri dönecek.

* Diziden bir de oyuncu kadrosu haberi var. Jeff Nordling (Big Little Lies, Desperate Housewives) tekrar eden bir rolle oyuncu kadrosuna dahil oldu. Aktör dizide, Nashville'deki en başarılı plak şirketinin son derece başarılı, büyüleyici ve egoist sahibi Brad Maitland karakterine hayat verecek. Nordling böylelikle sezonun diğer yeni isimlerinden Rachel Bilson ve Kaitlin Doubleday ikilisinin arasına katılmış oldu.

Ayrıca sezonun geri kalan bölümlerinde bizleri nelerin beklediğine dair bir de tanım videosu yayınlandı. Bu videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

17-04/11/nashville-dizisi.jpg

Hayden Panettiere (Juliette Barnes), Clare Bowen (Scarlett O'Connor), Chris Carmack (Will Lexington), Charles Esten (Deacon Claybourne), Jonathan Jackson (Avery Barkley), Sam Palladio (Gunnar Scott), Maisy Stella (Daphne Conrad) ve Lennon Stella (Maddie Conrad) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Nashville'in devam etmekte olan sezonunda Joseph David-Jones (Clay), Rhiannon Giddens (Hallie Jordan) ve Cameron Scoggins (Zach Welles) gibi oyuncuları tekrar eden rollerle izliyoruz.

Marshall Herskovitz, Ed Zwick, Steve Buchanan ve Callie Khouri'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi; Emmy, Golden Globe ve Critics Choice gibi ödül organizasyonlarında çeşitli adaylıklar kazandı.

"Nashville" 5. sezonun ikinci yarısında neler olacak:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin