resim yok
10 Şubat 2012 - 00:00

 

Genç oyuncu Naz Elmas, ekranlara girecek yeni bir diziyle geri dönüyor
Rolüne adapte olmak için Rumca öğreneceğini belirten Naz Elmas,'Dönem dizisinde oynamak istiyordum. İyi oldu' dedi. Ünlü oyuncu Naz Elmas, yeni projesiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu sene yer aldığı 'Ay Tutulması' ve 'Bir Ömür Yetmez'in ekranlara veda etmesiyle uzun bir süre işsiz kalan oyuncu, yeni dizisi 'Ustura Kemal' için hazırlıklara başladı bile. Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşamış cesur bir kabadayının hayatından esinlenilerek hazırlanan 'Ustura Kemal' dizisinde oynayacak olan Naz Elmas, 'Dizide Rum bir kızı oynuyorum. O yüzden Rumca konuşmayı öğreneceğim' dedi.
 
HAYAL OLSA BİLE
 
Bir süredir dönem dizisinde oynamak istediğini açıklayan oyuncu, 'Bir oyuncu olarak, hayal dünyası olsa bile o dönemlerde yaşamanın tadını çıkarmak istiyorum. Osmanlı Dönemi'nde yaşamak çok isterdim. O zamanlar her şey daha naifmiş' diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin