resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Genç oyuncu Naz Elmas’ın yer aldığı yeni polisiye projesi  'Güzel ve Çirkin' isimli dizide, kendisine eşlik edecek olan partnerin Ali Sunal olacağı ortaya çıktı.

 

Daha önce Tardu Flordun'un oynayacağı söylenen çirkin rolünü Ali Sunal canlandıracak.

 

Nişantaşı'nda görüntülendi


Ekranların sevilen simalarından biri olan genç oyuncu Naz Elmas, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'ndan görüntülendi.

Arkadaş grubu ile birlikte olan Naz Elmas, derin bir sohbet içerisindeydi. Keyifli olduğu her halinden belli olan genç oyuncu, bu kez görüntü alınmasından da rahatsız olmadı.

 

Kendi geldi!

Arkadaşları ile keyifli bir şekilde sohbet ederek yemek yiyen Naz Elmas, mekan çıkışında da basın mensuplarının yanına geldi. Her zaman basından kaçan genç oyuncunun, bu kez kendi ayaklarıyla yanına gelmiş olması da herkesi şaşırttı.

 

Güzel ve Çirkin

Naz Elmas, önümüzdeki sezon yer alacağı projesi hakkında konuştu. "Güzel ve Çirkin" isimli dizide rol alacak olan genç oyuncu, bu yeni projesi için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Güzelliği ve oyunculuğu ile kendisinden sıklıkla söz ettireceği şimdiden belli olan Naz Elmas, dizi için şimdiden hazırlıklara başlamış. Her oyuncunun yer alacağı projedeki rolü için çeşitli eğitimler alması gerektiğini dile getiren genç oyuncu:

"Her gün atış poliganına gidip silah kullanmayı öğreniyorum. Her oyuncunun oynayacağı dizi için ayrı bir eğitim alması gerekiyor", dedi.

[reklam]

''Sizin yüzünüzden...''


Aşk hayatı ile ilgili yöneltilen sorulara verdiği esprili cevaplar ile dikkatleri çeken Naz Elmas:

"Sizin yüzünüzden yanıma kimse yaklaşamıyor. Her yanımda olanı sevgilim yaptınız, evlenemeyeceğim bu yüzden. Oysa evlenmeyi çok istiyorum söz sizleri de düğünüme çağıracağım" dedi.

Yeni projesinde partnerinin Ali Sunal olacağını bildiren genç oyuncu, muhabirlerin "Siz de, Ali Bey de bekârsınız. Aranızda aşk olabilir mi?", şeklindeki sorusu karşısında ise kısa süreli bir gerginlik yaşadı.

 

'Asla...''

Genç oyuncu bu soruya "Asla olamaz. Çünkü Ali benim çocukluktan beri çok iyi arkadaşım. Bunu unutun. Biz dostuz!" şeklinde cevap verdi.
 

 

ÇALIKUŞU YENİDEN DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin