resim yok
24 Haziran 2010 - 00:00

Aşk-ı Memnu'nun veda yemeğine katılan Beren Saat talihsiz bir kaza atlattı. Bir ay koltuk değneği ile gezecek Aşk-ı Memnu için düzenlenen veda yemeğine katılan Beren Saat gecenin sonunda az kalsın ayağını kırıyordu. Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürülen oyuncunun ayağına atel takıldı. Aşk-ı Memnu'nun yapımcısı Kerem Çatay dizinin son sahnelerinin çekimi bitince oyuncular ve set ekibi için Maçka'daki Frame'de bir veda yemeği düzenledi. Davete Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya'nın yanı sıra diğer oyuncular da katıldı. Yemeğin ardından oryantal show ile devam eden eğlence Beren Saat'in geçirdiği kaza nedeniyle tatsız bitti. Gecenin sonunda görüntülenmemek için Selçuk Yöntem ile birlikte mekanın mutfak kapısından çıkan Beren Saat ayağını burktu. Hemen Acıbadem Hastanesi'ne götürülen ünlü oyuncuya ilk müdahaleyi acil servis doktorları yaptı. Dün bütün günü hastanede geçiren Beren Saat'in ayağına atel takıldı. Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümü için Suada'da düzenlenecek yemeğe koltuk değnekleriyle katılacağı öğrenilen Beren Saat 1 ay boyunca değnekler ile yürüyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin