NBC'den aile temalı yeni dizi yolda: The Unrequited

NBC'den aile temalı yeni dizi yolda: The Unrequited. Kevin Falls ve NBC, "The Unrequited" isimli yeni bir dramanın geliştirilmesi ve pilot bölümünün hazırlanması konusunda anlaşmaya vardı.

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2017 - 15:49
Gündem

Son olarak Pitch dizisinde yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Kevin Falls, Amerikan ulusal kanallarından NBC için yeni bir dizi projesi hazırlığında!

Falls ve NBC, "The Unrequited" isimli yeni bir dramanın geliştirilmesi ve pilot bölümünün hazırlanması konusunda anlaşmaya vardı.

"THE UNREQUITED" KONUSU

20th Century Television yapımcılığında; yazar-yürütücü yapımcılığını Falls'un üstlendiği "The Unrequited"ın hikayesi; Kaliforniya'nın eski valisi olan babalarının cenaze töreni için anne evine dönen dört yetişkin kardeş üzerine odaklanıyor.

Ailenin en küçük ve tek oğlunun bir okul arkadaşından eski, açılmamış bir aşk mektubu bulması, hem kendi hem de aile üyelerinin normal yaşamlarının yörüngesinden çıkmasına neden olacak bir dizi olaylar zincirini başlatacaktır.

17-08/20/kevin-falls-the-unrequited.png

NBC'DEN YENİ BİR "THIS IS US" YARATMA ÇABASI!

The Unrequited'ın, yetişkin kardeşler ve ebeveynlerin geçmişini kurcalayan kurgusuyla geçtiğimiz sezonun patlama yapan NBC/20th Century Television dizisi This Is Us ile kaçınılmaz olarak bir paralellik taşıdığı söylenebilir.

Falls'ın bir önceki dizi projesi Pitch'in ortak yaratıcılarından birinin This Is Us'un yaratıcısı Dan Fogelman olduğu biliniyor. Yakın çalışma arkadaşı olan ikilinin yeni dizi projesi için fikir alışverişinde bulunmuş olabilecekleri belirtiliyor.

FALLS'UN KARİYERİ

Geçmiş dönemde NBC/20th draması Journeyman'in yaratıcı-yürütücü yapımcılığını, TNT dramedisi Franklin & Bash'in ortak yaratıcı-yürütücü yapımcılığını üstlenen Kevin Falls; The West Wing, Made in Jersey ve Minority Report gbi dizilerde de yazar-yapımcı kadrosunda yer aldı.

The Unrequited'ın pilot bölümünün senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

17-08/20/nbc-logo-1503233139.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin