NBC'den popüler bir Arjantin dizisi uyarlaması geliyor: Love After Love

ADDA/Amar después de amar dizisi, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ve Universal TV iş birliğiyle NBC için uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
12 Kasım 2017 - 11:37
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, yeni yayın sezonu için yeni dizi projeleri geliştirme çalışmalarına devam ederken bu kez gündemine popüler bir Arjantin dizisini aldı.

Arjantin'de Telefe kanalında bu yıl içinde ekranlara gelen "ADDA/Amar después de amar" dizisi, Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ve Universal TV iş birliğiyle Amerikan televizyonlarına uyarlanıyor.

"LOVE AFTER LOVE" KONUSU

Lisa Takeuchi Cullen'in yazarlığında "Love After Love" ismiyle NBC bünyesinde geliştirme çalışmalarına başlanan dizinin konusuna bakacak olursak;

Hikaye, evlilik dışı bir ilişkiyi açığa çıkaran trajik bir araba kazası üzerinden şekilleniyor. Bir adamı komaya sokan, bir kadını ise kayıp durumuna sokan bu kazanın ardından kısa bir zaman sonra kayıp kadın bir kurşun yarasıyla ölü olarak bulunur.

Geride kalan eşler durumla baş etme ve hayatlarını yeniden düzene oturtma çabası içindeyken polis, olayla ilgili giderek derinleşen gizemi çözmeye çalışmaktadır.

17-11/12/adda-dizisi.jpg

İLİŞKİLER YUMAĞI, GERİLİM VE GİZEM BİR ARADA

Love After Love'ı tarz olarak The Affair/Unfaithful'un How to Get Away with Murder ile tanışmış hali olarak değerlendirmek mümkün.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Cullen; Kapital Entertainment'tan Kaplan ve Dana Honor ile Telefe'nin A.B.D. operasyonlarının başındaki Diego Piasek ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Arjantin yapımı "Amar después de amar" geride bıraktığımız Ocak ayı içinde prömiyerini gerçekleştirmiş ve güçlü reytingler elde ederek Arjantin'in en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Mayıs ayı içinde gerçekleşen final Twitter'da #AddaElFinal etiketiyle dünya çapında TT konumuna gelmişti.

17-11/12/adda-amar.jpg

2013 senesinde CBS'in drama pilotu The Ordained'in yaratıcısı olarak televizyon sektörüne giren senarist Lisa Takeuchi Cullen, Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu mezunu olup geçmiş dönemde Time Dergisi'nde yazar ve dış ülke muhabiri olarak görev yapmıştı.

Love After Love'ın uyarlama senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

"ADDA/Amar después de amar":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin