NBC'den Sugar Lyn Beard'lı komedi dizisi geliyor!

Amerikan ulusal kanallarından NBC, Sugar Lyn Beard'ın başrolünde yer alacağı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
22 Eylül 2017 - 01:31
Gündem

NBC, Sugar Lyn Beard'ın (Mike and Dave Need Wedding Dates) başrolünde yer alacağı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Sugar Lyn Beard ve Guy Endore-Kaiser (Comedy Central Roast of James Franco) ikilisince yaratılan ve henüz ismi netleşmeyen dizi, yarım saat süreli bölümlerden oluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:

Hikaye; 35 yaşındaki çalışkan ve Doogie Howser tarzında bir dahiliğe sahip Dr. Olivia Boudreau (Beard) karakterine odaklanıyor.

Olivia, ameliyathanede işlerin yolunda gitmediği bir olayın ardından tıbbi lisansını kaybeder. İşini kaybetmesinden bir süre sonra hippi annesi ve onun en iyi iki arkadaşıyla birlikte yaşamak zorunda kalır.

Ev ahalisi bir takım olarak Olivia'nın yeniden ayakları üzerinde durabilmesi için çalışmalara ve Olivia'nın tıp fakültesine giderken kaçırdığı hayat derslerini kendisine vermeye başlar.

17-09/22/evam-goldberg.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Beard ve Endore-Kaiser ikilisi Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Sony Pictures TV yapımcılığındaki bu proje aynı zamanda Sausage Party ortak yazar/yapımcıları Rogen ve Goldberg ile animasyon komedisinde seslendirme sanatçısı olarak yer alan Sugar Lyn Beard üçlüsünü farklı bir projede yeniden bir araya getirmiş oluyor.

17-09/22/sugar-lyn-beard.jpg

2016 yapımı Mike and Dave Need Wedding Dates filminde başrollerden biri olarak gördüğümüz 36 yaşındaki aktris Sugar Lyn Beard, The Flash'ın yeni sezonunun bir bölümünde Rebecca Sharpe / Hazard karakteriyle konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-09/22/nbc.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin