NBC'den yeni bir komedi dizisi geliyor: Like Family

Yeni sezon için çeşitli dizi projeleri üzerinde çalışan NBC'den yeni bir komedi dizisi projesi daha: Like Family

Volkan Küçükel
12 Ekim 2017 - 23:48
Gündem

Komedi yazarı/yapımcısı Suzanne Martin, Sean Hayes (Will & Grace) ve Todd Milliner'ın Hazy Mills'i yarım saat süreli bölümlerden oluşacak yeni bir komedi dizisi projesi için yeniden bir araya geliyor.

Universal TV yapımcılığındaki dizinin ismi "Like Family", adresi ise ulusal kanallardan NBC.

"LIKE FAMILY" KONUSU

Senaryosunu Suzanne Martin'in kaleme aldığı Like Family dizisinin kısaca konusuna bakacak olursak;

Dizinin hikayesi; öz ebeveynlerince büyütülmeyen yirmili yaşlardaki iki arkadaş üzerine odaklanıyor. Başkası tarafından anne ve babalık yapılarak büyütülen ikili bu yolla birbiriyle tanıştıktan sonra New York'ta hayattan ve birbirlerinden ne istediklerini keşfe çıkarlar.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Tek ya da çoklu kameralı formatta olup olmadığı belirtilmeyen dizide Martin, Hayes ve Milliner üçlüsü yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.

17-10/12/suzanne-martin.jpg

Martin ve Hazy Mills Productions daha önceden üç projede buluşmuştu. Her üçününde yaratıcılığını Martin'in gerçekleştirdiği bu diziler şöyle: TV Land'de Hot in Cleveland ve spinoff'u The Soul Man ile NBC'de Crowded dizisi.

Aynı ekip geçtiğimiz sezon NBC için tek kamera formatında ismi konulmayan bir aile komedisi geliştirmişti.

Hazy Mills; NBC için Like Family dışında orijinali Yeni Zelanda yapımı olan Step Dave isimli bir komedi dizisinin de geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

17-10/12/sean-hayes.jpg

Yapımı kadrosundaki Sean Hayes ise on senelik aranın ardından ekranlara geri dönen Will & Grace dizisindeki Jack McFarland karakteriyle tanıdığımız bir aktör. Hayes, Martin'in yaratıcısı olduğu yukarıdaki üç dizi dışında NBC'nin Hollywood Game Night programı ile yakın zamanda finalini gerçekleştiren Grimm dizisinde yürütücü yapımcı olarak görev yaptı.

Like Family dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin