NBC'nin yeni dizisi For God & Country'i tanıyalım!

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin Rice ile birlikte 2017-18 televizyon sezonu için yayın akışına alıp onay verdiği bir diğer dizisi For God & Country oldu.

Volkan Küçükel
06 Mayıs 2017 - 15:28
Gündem

NBC'in "Rice" ile birlikte 2017-18 televizyon sezonu için onay verip yayın akışına aldığı bir diğer dizisi "For God & Country" oldu.

AMERİKA'NIN GİZLİ KAHRAMANLARININ DÜNYASINA YOLCULUK

Dean Georgaris'in senaryosunu kaleme aldığı; Mike Vogel ve Anne Heche ikilisini buluşturan For God & Country, Amerika'nın seçkin gizli askeri kahramanlarının karmaşık dünyasına kalp sıkıştıran, heyecan dolu bir serüven olarak nitelendiriliyor.

"FOR GOD & COUNTRY" KONUSU

Dizide, Washington, D.C.'de dünyanın en gelişmiş gözetim-takip teknolojisini ustalıkla kullanan Savunma İstihbaratı Teşkilatı İdare Başkan Yardımcısı Patricia Campbell (Anne Heche) ve analist ekibi ile Adam Dalton (Mike Vogel) ve yüksek eğitimli gizli uzmanlardan oluşan kahraman özel kuvvetler ekibinin birlikte güçlü ilişkilerini kullanarak masum insanların hayatını kurtarma ve dünyanın en tehlikeli bölgelerinde görevlerini gerçekleştirmeye çalışmaları ekseninde gelişen olayları izleyeceğiz.

17-05/06/for-god-country-dizi-1494073647.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Anne Heche, Mike Vogel, Sofia Pernas, Tate Ellington, Natacha Karam, Demetrius Grosse, Noah Mills ve Hadi Tabbal.

Dean Georgaris, KeshetAvi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott ve Rachel Kaplan'ın yürütücü yapımcı olarak yer aldığı projede Brad Anderson yönetmen/yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

FOR GOD & COUNTRY 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Universal Television ve Keshet Studios ortak yapımcılığında hazırlanan For & God Country'nin önümüzdeki sonbahar döneminde NBC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirmesi planlanıyor.

17-05/06/for-god-country-dizi-2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin