NBC'nin yeni dizisi Rice'ı tanıyalım!

How I Met Your Mother'ın yıldızı Josh Radnor'ın başrolünde yer aldığı eski adı Drama High olan Rise, NBC'den resmi onayı aldı.

Volkan Küçükel
06 Mayıs 2017 - 14:24
Gündem

NBC, 2017-18 televizyon sezonunda ekranlara getirmek üzere yeni bir diziye resmi onayı verdi ve yayın programına ekledi.

Friday Night Lights'ın eski dizi sorumlusu Jason Katims ve Hamilton yapımcısı Jeffrey Seller'in elinden çıkan yeni dizinin ismi: "Rise".

How I Met Your Mother'ın yıldızı Josh Radnor'ın başrolünde yer aldığı ve eski adı Drama High olan "Rise", Michael Sokolove'nin 2003 senesinde yazdığı Drama High isimli kitaptan esinlenerek ekranlara uyarlanan bir yapım.

"RISE" DİZİSİNİN KONUSU

Katims'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi ezber bozan bir tiyatro öğretmeninin yaşamını bizlere sunacak. Birer saat süreli bölümlerden oluşacak dizide kendini işine adamış, ilham verici ve iyi bir aile babası olan Lou Mazzuchelli'nin (Radnor) okulun artık işlevsiz hale gelen tiyatro bölümünü devralması ve sadece okulu değil, aynı zamanda tüm işçi sınıfı kasabasını da hareketlendirmesini izleyeceğiz.

17-05/06/rise-nbc-dizi-1494069726.jpg

RISE OYUNCU KADROSU

Josh Radnor, Rosie Perez (Search Party, White Men Can't Jump, The View), Marley Shelton (Planet Terror), Disney’in animasyon filmi Moana'da Prenses Moana'ya ses veren Hawaii yerlisi Auli'i Cravalho dışında Damon J. Gillespie, Amy Forsyth, Rarmian Newton (The Family, Dance Academy), Ted Sutherland, Casey Johnson, Taylor Richardson, Joe Tippett ve Shirley Rumierk'i oyuncu kadrosunda bulunduran Rise'da Stranger Things'te göze çarpan Shannon Purser (Barb) ise tekrar eden bir rolle karşımızda olacak.

Katims ve Michelle Lee ikilisinin True Jack Production aracılığıyla yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Seller Suarez Productions'ı temsilen Seller ve Flody Suarez yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. Mike Cahill ise yönetmen/yürütücü yapımcı olarak görev yapan bir diğer isim.

RISE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Universal Television, True Jack Productions ve Seller Suarez Productions ortak yapımcılığındaki dizinin ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı önümüzdeki aylarda belli olacak. Dizinin muhtemelen önümüzdeki sonbahar döneminde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

17-05/06/rise-nbc-dizi-2-1494069705.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin