resim yok
03 Mayıs 2011 - 00:00

 

Cine 5 ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu, "BULUŞMA NOKTASI" programında, "Her Kadının Bir Öyküsü Var" bölümüne konuk olan Nebahat Çehre, ilk kez kendi hayatıyla ilgili son derece ilginç itiraflarda bulundu.
 
 
Nebahat Çehre, Yılmaz Güney'in kimsenin bilmediği bir kızı olduğunu ve bu çocuğun evlilik dışı bir ilişki sonucu dünyaya geldiğini, kızın halen Paris'te yaşadığını  Yasemin Bozkurt'a itiraf etti.
 
Nebahat Çehre,-Yılmaz Güney sizi dövdü mü? sorusuna
 
-Biraz okşandım, yanıtını verdi.
 
Eski günleri hatırlarken, hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Nebahat Çehre, Yılmaz Güney'den hamile kaldınız mı sorusuna ise;
 
-Evet bir çok kez hamile kaldım ama önümü göremediğim için doğurmadım dedi.Eğer Yılmaz Güney yaşasaydı çok iyi dost olurduk, başım her sıkıştığında yanımda olurdu diye sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin