resim yok
19 Nisan 2013 - 00:00

Bir süre önce yüzündeki sargılarla objektiflere yansıyan ve panik yaşayan Nebahat Çehre estetik haberlerini yalanladı.

Bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Nebahat Çehre, Etiler'de yüzü maskeli bir şekilde objektiflere takılmıştı.
 

'ESTETİK YAPTIRMADIM'

Bir anda gazetecileri karşısında görün Çehre, büyük panik yaşamamış ve oradan hızla uzaklaşmıştı.

Ünlü oyuncu bu görüntüsüne açıklık getirdi:

Çehre, 'Lazer operasyonuna girmiştim. Yüzümdeki benleri aldırdım. Yüzümün operasyondan sonra güneş görmemesi gerekiyordu. Güneş görseydi yüzüm kahverengi olacaktı. O yüzden yüzüm sargılıydı.' dedi.

 

''Panik oldum''


Gazetecileri görünce paniklediğini söyleyen Çehre, 'Bir anda görünce panik oldum. Yüzüm de sargılıydı. Belli süre sargılı kaldım.' diye konuştu.

 

15 yaşındayken Türkiye güzeli seçilen Çehre, fotomodellik ve mankenlik yaparken gelen teklifler üzerine 1961'de Yaban Gülüm filmi ile ilk sinema deneyimini yaşamıştı. 1964 yılında Yılmaz Güney'le tanışarak Kamalı Zeybek filmde rol alan Çehre, 30 Ocak 1967 tarihinde Yılmaz Güney'le evlenmiş, kendi deyimiyle "Ülke meselelerinden yaşama bakışına kadar her türlü konuda bakış açısı kazanmasında Yılmaz Güney’in katkısı oldu. O zamanlar ayakları yere basmayan genç kız, yani ben işin ciddiyetini Yılmaz’dan öğrendim" diyerek Güney'in deneyimlerinden çok şey öğrendiğini belirtmişti. Bir süre sinemadan uzak kalan Çehre, Güney'den boşanınca tekrar kamera önüne çıkmıştı.

1970'li yıllarda başlayan seks filmleri furyasında sahneye çıkarak şarkıcılık yapan Çehre, ikinci evliliğinin ardından sahne hayatına ara vermiş ve ikinci eşinden ayrıldıktan sonra televizyon dizilerinde rol almaya başlamıştı.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'DA KARŞILIKLI ENTRİKALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin