resim yok
14 Mart 2013 - 00:00

Necati Şaşmaz'dan şeker gibi bir tanıtım turu!

 

Şekerleme ve Şekerli Mamulleri Tanıtım Grubu, Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la Türk şekerini tanıtmaya Libya'dan başlıyor. Çikolata ve şekerciler, ‘Polat'ın katkısıyla bu yıl ihracatı 2 milyar doların üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Şekerleme ve Şekerli Mamulleri Tanıtım Grubu, Türk çikolata ve şeker sektörünün Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da tanıtılması için anlaştığı Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz'la tanıtıma önümüzdeki aydan itibaren başlıyor.

 

İhracat hedefi büyüdü

Nisan'da Libya'da yapılacak fuara katılacak çikolata ve şekerciler, ‘Polat Alemdar' rolüyle bölgede çok sevilen Şaşmaz sayesinde ihracatlarını 2 milyar doların üzerine çıkarmayı hedefliyor. İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Sayın Zekeriya Mete, “Necati Şaşmaz ‘Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım' diyecek ve bunun bize geri dönüşümü olumlu olacak” dedi.

Tanıtımın ihracatı arttıracağını da kaydeden Mete, “Geçen yıl ihracatımız yüzde 16 arttı. Şubat ayında yüzde 10 artarken ihracat 155 milyon dolar olarak gerçekleşti. Ocak ayında da 150 milyon dolar ihracat yaptık. Hedefimiz İstanbul olarak yıl sonunda ihracatta 2 milyar doların üzerine çıkmak. 2 milyar doları aşarsak ihracatı yüzde 18 arttırmış olacağız.” diye konuştu.

 

Kurtlar Vadisi Pusu 185. bölüm fragmanı için tıklayın ↑

 

İzdiham önlemi alınacak

Mete, Şaşmaz'ın Libya'daki güvenlik nedeniyle fuar alanına değil özel bir davete katılacağını da anlattı. Mete, “Libyalı yetkililer izdiham olur diye Şaşmaz'ı fuar alanına getirmememizi rica ettiler. Biz de özel bir toplantı yapacağız” dedi.

Şikayeti olan adımı kullanıyor

Zaman zaman sivri çıkışları nedeniyle sık sık müfettişlerin ziyaret ettiği Zekeriya Mete, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Azmi Aksu'dan şikayeti olanlar yüzünden sıkıntı yaşıyor. Mete, “Bir süredir Aksu ile ilgili şikayeti olan Başbakanlık Teftiş Kurulu'na iletiyor, altına benim adımı yazıyorlar. Müfettişler arıyor, 61 dolarlık navlun ücreti yazıyor mu diye soruyorum. Yoksa benim değil diyorum. Artık düşün yakamdan diyorum bu insanlara” diye konuştu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin