resim yok
19 Haziran 2014 - 15:43
Magazin

O bir vergi rekortmeni!

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz'ın ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri A.Ş, Gerede Kurumlar Vergisi rekortmeni oldu.

 

REKORTMENLER AÇIKLANDI!

Bolu Defterdarlığı, 2013 yılı kurumlar vergi rekortmenlerini açıkladı.

Bolu'daki ilk 100 rekortmen listeye Gerede'den 20 firma girdi.

 

O SEKTÖRLER YİNE ZİRVEDE

Kimyacılar, dericiler ve akaryakıt işletmecileri bu yıl da üst sıraları kimseye kaptırmadı.

 

ÜNVANINI KORUDU

Bolu kurumlar vergisi rekortmenler listesinin 4'üncü sırasında yer alan Nova Orman Ürünleri A.Ş., Gerede'de en fazla vergi veren firma olmayı başararak Gerede Vergi Rekortmenliği ünvanını korudu.[reklam]

ŞAŞMAZ DA ORTAK

Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Polat Alemdar rolündeki Necati Şaşmaz'ın da ortağı olduğu Nova Orman Ürünleri, 950 milyon 473 bin 97 TL vergiyle ilk sıraya yerleşirken, Bolu kurumlar vergisi rekortmenleri listesinin 5'inci sırasında yer alan Arba Kimya, Gerede rekortmenler listesinin ikinci sırasında yer aldı.

Rekortmenler listesinin 3'üncüsü ise deri sanayinden oldu. Birlik Deri Tic. Ltd. Şti. 817 milyon 796 bin 16 TL ödediği vergi ile il listesinde 29, Gerede'de ise 3’üncü sıradaki yerini aldı.

 

BİR KEZ DAHA KANITLADI

Gerede'de istihdam ettiği personel sayısı ve vizyonu ile dünyada adından söz ettiren Nova Orman Ürünleri A.Ş., bu yıl rekortmenler listesinin en tepesinde yer alışıyla üretim hacmini artırdığını bir kez daha kanıtladı.

 

 

'KURTLAR VADİSİ'NDE BİR DÖNEM SONA ERDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin